Pictorial Keira Knightley in GQ Magazine

4

Keira+Knightley+UK+GQ+March2012+18 460x595 Pictorial Keira Knightley in GQ Magazine

Actrita Keira Knightley a participat la o sedinta foto pentru GQ Magazine si apare pe coperta acestei reviste. Ultimul film in care ati vazut-o pe celebra actrita britanica este A Dangerous Method (2011), unde joaca rolul Sabinei Spielrein, initial o pacienta a lui Carl Gustav Jung, care devine apoi una dintre primele femei psihanalist. Filmul prezinta povestea de dragoste dintre Sabina Spielrein si Carl Gustav Jung. Legat de acest rol, actrita marturiseste ca i-a placut scenariul, dar s-a indoit ca ar putea interpreta acest personaj din cauza scenelor prea indraznete care implicau practici sexuale sadomasochiste. Dupa ce a mai discutat cu regizorul canadian David Cronenberg despre acest rol au ajuns la un consens, astfel incat filmul sa ramana socant pe cat posibil, dar sa nu depaseasca o anumita limita. Dupa ce a acceptat rolul, actrita a inceput sa citeasca operele lui Sigmund Freud si Carl Gustav Jung pentru a se documenta in legatura cu viitorul sau rol.

Keira+Knightley+UK+GQ+March2012+215 460x497 Pictorial Keira Knightley in GQ Magazine

In cadrul interviului publicat in GQ Magazine, Keira Knightley a vorbit si despre diferentele dintre britanici si americani. In viziunea ei, americanii sunt persoane mult mai solidare decat britanicii si le place mai mult sa munceasca. Actrita este de parere ca este mult mai bine sa spuna deschis ce gandeste, decat sa incerce sa multumeasca pe toata lumea. Relatia ei cu Rupert Friend (Pride and Prejudice) s-a incheiat in luna decembrie 2010, dupa cinci ani. Dar marturiseste ca este mult mai fericita acum cu viata ei pentru ca ii place ceea ce face.

Keira+Knightley+UK+GQ+March2012+31 460x703 Pictorial Keira Knightley in GQ Magazine

Printre altele, Keira Knightley a jucat in primele trei filme din seria Pirates of the Caribbean, regizate de Gore Verbinski, alaturi de Johnny Depp si Orlando Bloom, The Jacket (2005), Pride and Prejudice (2005), Atonement (2007) si Never Let Me Go (2010). Proiectele sale recente includ filmele Seeking a Friend for the End of the World, regizat de Lorene Scafaria, care va fi lansat in data de 22 iunie 2012, si Anna Karenina, regizat de Joe Wright, a carui lansare este programata pentru data de 7 septembrie 2012.

Keira+Knightley+UK+GQ+March2012+41 460x342 Pictorial Keira Knightley in GQ Magazine

Keira Knightley GQ UK 5 460x297 Pictorial Keira Knightley in GQ Magazine

sursa.

4 COMENTARII

  1. Intr-adevar au reusit sa o puna in valoare si sa ii ascunda mandibula deplasata si proeminenta. Un touch aici, altul acolo si Photoshopul face iar minuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.