Patru trailere şi un poster

0

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de lansarea propriu zisă a mult prea aşteptatului Dark Knight observ că tinerii din campania lor de marketing chiar insistă să ne arate tot filmul pe bucăţi. Săptămâna asta au mai aruncat în noi cu nişte releasuri şi cu ocazia asta putem să îl vedem pe Joker în acţiune şi din ce am văzut personajul chiar pare bine jucat. Ţin degetele încrucişate în speranţa că Dark Knight nu va fi o dezamăgire monumentală, aşa cum ne-a obişnuit Hollywoodul în ultima vreme. În România data lansării este 25 iulie, aşa că mai avem de ţopăit un pic, plini de nerăbdare. Da, fix că nişte iepuraşi.

Trailer 1 Dark Knight:

Trailer 2 Dark Knight:


Dacă tot spuneam în articolul trecut de Disaster Movie, m-am gândit că poate vă doriţi să vedeţi şi posterul pentru filmul respectiv. Poster care… am să presupun că este practic un rezumat al întregului film. disaster movie poster final 202x300 Patru trailere şi un posterHei, cel puţin văd vaci zburătoare în fundal. Cred că am spus destul. Reţineţi totuşi câteva cuvinte cheie: slab, prost. Vă vor ajuta mai târziu, după vizionare.

Al treilea trailer îl aduce pe Keanu Reeves printre noi – râs în fundal – o să va daţi seama după ce vă explic ideea filmului. În 1951 se lansă o bijuterie a genului Scifi – The Day the Earth Stood Still despre un extraterestu care aterizează pe Pământ împreună cu robotul său. În 2008 s-a reeditat acest film, cu Keanu în rolul extraterestrului. Pare promiţător, dar puţine filme se pot ridica la nivelul celor clasice. Vom vedea.

Trailer:

Pe final, trailerul pentru Mirrors. De ce? Pentru că meritaţi, desigur. Pentru că m-am gândit că nici voi nu ştiaţi, aşa cum nu ştiam nici eu, ce instrumente terifiante sunt oglinzile astea. Şi nu doar ele – includem aici orice suprafaţa reflectorizanta, inclusiv mânerele uşilor. Poate doar eu am reacţia asta, dar acum mă gândesc că o să mă înghită cana cu apă. Si sincer, scena cu tanara care is smulge fata? Isi aminteste cineva Poltergeist III? Tztztz!

Trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.