Outlander (2009)

9

outlander poster 221x300 Outlander (2009) Actori: James Caviezel, Sophia Myles, Jack Huston, Ron Perlman

Bun, in sfarsit apuc si eu sa scriu despre un film mai nou inaintea celorlalti editori de pe filmetari. Credeati ca zic despre “Outlander” ca este bun? Hmm, este bunicel. De plictisit nu o sa va plictisiti la el, dar poate o sa vi se para o porcarie amestecul dintre vikingi, star trek si extraterestrii. Cum suna? Stiu, ciudat. Pana si numele filmului spuna putin sf, ei bine nu este. Outlander vine de la out+lander, “de prin alte locuri”. Filmul te tine putin amuzat/atent la inceput pana reusesti sa-ti dai seama impotriva cui lupta Outlanderul si ce anume este creatura respectiva. Insa abia pe final o sa-ti dai seama mai bine.

Daca sunteti curiosi contra carui monstru lupta vikingii va spun ca 29577 300x169 Outlander (2009) este o combinatie intre o soparla (mai mare/gigant) si un licurici. Iar povestea filmului? O nava spatiala se prabuseste pe Pamant si aduce cu ea si o soparla gigant ce lumineaza ca un licurici (mie mi se pare amuzant cuvantul “licurici”). Si normal, soparla gigant incepe sa omoare tot ce prinde, ba chiar mai mult nici nu lasa corpurile imprastiate ca dupa razboi. Un singur om supravietuieste de pe nava spatiala acel “outlander”. El se trezeste pe Pamanat, acum sute de oulandermoviestill Outlander (2009) ani, in vremea vikingilor. Acum “outlanderul” trebuie sa gaseasca o solutie sa omoare soparla gigant. Acum vikingii trebuie sa gaseasca aceeasi solutie sa faca acelasi lucru.

Download subtitrare “Outlander” in curand.

Prin urmare si in concluzie: daca vreti sa vedeti un film cu arcasi, sageti, sabii, vikingi si extraterestrii uitati-va la “Outlander”. Daca nu, atunci uitati-va la altceva. Aventura? Da. Actiune? Putin. Drama? Putin si drama. Sange? Mult!

Vizionati trailer:

9 COMENTARII

  1. Am reusit si eu sa vad filmul, in sfarsit.Per ansamblu, e in regula si iti mentine viu interesul pana la sfarsit, chiar daca e previzibil…Dar eu sunt putin subiectiva, pt ca imi place fff mult James Caviezel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.