Open Season 2 (2008)

8

open season 2 poster 211x300 Open Season 2 (2008)Voci: Mike Epps, Joel McHale, Jane Krakowski, Cody Cameron, Olivia Hack

Daca as putea sa reduc caracterizarea celei de-a doua parti din Open Season la un singur cuvant, m-as rezuma la DEZAMAGITOR. Pe cat de mult mi-a starnit interesul prima parte, pe atat de mult m-a plictisit cea de-a doua. In general urmaresc cu mare placere desene, dar din pacate cand am vizionat Open Season 2 am constatat cu uimire ca timp de o ora si jumatate nu am zambit mai mult de doua ori. Imi pare rau, consider ca filmul avea potential si cu ceva mai multa straduinta ar fi putut sa fie macar la fel de agreabil ca si prima parte.

Filmul debuteaza cu casatoria dintre Elliot si Giselle. Putin speriat de ideea de a openseason 300x180 Open Season 2 (2008)fi legat pe viata de cineva, buclucasul cerb reuseste sa isi amane propria casatorie datorita rapirii lui Mr Winnie de catre fostii stapani. Boog impreuna cu gasca din padure decid sa plece in cautarea acestuia pentru a-i reda libertatea. Ajunsi intr-un parc cu rulote acestia se vor confrunta cu animalele domestice pentru a recupera simpaticul catel. In final Mr Winnie descopera ca desi s-a simtit minunat in salbaticie, locul lui este alaturi de animalele domestice. Filmul se va sfarsi apoteotic cu grandioasa casatorie dintre Elliot si Giselle.

Download subtitrare “Open Season 2” in curand.

In Open Season 2 intalnim aceeasi incredere de sine a lui Boog, energia nebuna si felul jucaus al lui Elliot, gura mare si artagoasa a lui McScquizzy, delicatetea lui Giselle sau masculinitatea lui Inn. In schimb surpriza vine din partea animalelor domestice. Pudelul Fifi este un personaj cu totul special. Dupa parerea mea este cel mai nevrotic caine pe care l-am intalnit pana acum in desene (in unele momente mi se pare chiar infricosator). Mai avem si un motan „usor” amnezic dar si alte personaje acceptabil schitate (va las pe voi sa le descoperiti).

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

  1. Mie, mi s-a parut a doua parte a peliculei mult mai tare decat prima. A avut poantele ei, iar ideea si personajele chiar au reusit sa faca ceva bun. Nu genial, nu exceptional, dar bun. 🙂

    p.s: Nu cred ca te poti juca cu nevrozele. De fapt, nu stiu daca ai tocmai voie sa spui ‘cel mai nevrotic’. Ca si cum ai spune, ‘cel mai cancerigen caz’. Nu?

  2. Incearca sa faci diferenta intre tabloul clinic al unei afectiuni a psihicul si o tumoare. Nu ma joc, nu imi permit sa fac acest lucru, dar nevrozele pot avea grade de comparatie si pot fi cu usurinta masurate pe o scala.

  3. Mie mi s-a părut mult mai seacă, şi mult mai lipsită de inspiraţie, partea a doua. Nu că prima ar fi strălucit, dar a fost agreabilă. Partea a doua: lamentabilă.

  4. Anna, fara suparare, crezi ca iti putem lua in considerare recenziile atata timp cat ignori cele mai elementare reguli gramaticale? “Se v-a sfarsi”?! Tu unde ai invatat limba romana? Sau sunt de vina subtitrarile redactate tot “cu picioarele”? Daca tot va axati pe “filme tari” (presupunand ca prin “tari” va referiti la “bune”, “reusite”, “calitative”), ar trebui sa fie si exprimarea la fel de “tare”, nu credeti? Inteleg ca articolele exprima opinia voastra (subiectiva, implicit), dar gramatica este aceeasi pentru toti. Sau… ar trebui. Bafta, mai aveti mult de invatat!

  5. Claudia: viata este un proces continuu de perfectionare, suntem oameni si mai facem erori. Recunosc ca am facut o greseala, dar de la o simpla scapare, pana la o afirmatie de genul “ignori cele mai elementare reguli gramaticale”, sau o intrebare precum “Tu unde ai invatat limba romana?”, mi se pare ca dai dovada de o mare lipsa de respect. Multumim pentru urare, consider ca este valabila si pentru tine.

  6. Elegant si sincer iti zic, Anna, ca daca ti-ai lua articolele la puricat, te-ai izbi de-o gramada de greseli, nu doar de una.

    Iar reactia Claudiei a fost una mai mult decat cugetata, altii te-ar fi blamat mult mai feroce. 😉

  7. Multumesc pentru raspuns, Anna! Remarcabil ca ai reusit sa formulezi o replica, nu ma asteptam. Limbric a sesizat corect motivul comentariului meu: daca greseala ar fi fost singulara, mai mult ca sigur o treceam cu vederea. Insa, pentru ca am gasit multe alte greseli in recenziile tale, am presupus ca ai macar capacitatea de a-ti asuma o critica si de a te corecta, daca tot “viata este un proces continuu de perfectionare”. Daca am incepe chiar de acum sa ne perfectionam si n-am pretexta toata viata ca “a gresi este omeneste”, poate n-am mai trai inconjurati de atatia diletanti si ne-am deprinde sa fim niste profesionisti. “Scapari” pot fi considerate greselile de litera, nicidecum cele care reflecta grave lacune de morfologie a limbii, cum este cazul celor pe care le-am observat in randurile tale. Si nu exagerez deloc, ti-o poate confirma orice profesor, jurnalist, filolog. Modul in care alegi sa interpretezi comentariul meu este o nota pe care ti-o dai singura. Daca vrei si poti sa intelegi, e ok pentru tine. Daca nu, te poti complace in continuare in scuze si pretexte. Sunt sigura ca si ceilalti cititori te vor aprecia ca atare. Imi pare rau doar ca atitudinea ta afecteaza (in perceptia mea, cel putin) imaginea intregului site – promitator si binevenit, de altfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.