One Missed Call (2008)

8

Atât de lăudat mi-a fost filmul ăsta şi recomandat de atâtea persoane, încât la un moment dat nu am mai suportat isteria din jurul lui. Aşa că mi-am zis: hai mă, să-l văd şi eu! Nu regret niciodată nimic din ceea ce fac, drept urmare nici faptul că l-am văzut, dar nu a fost deloc cum mă aşteptam. Nu e prima oară când îmi displace ceva ce îi place unei mase mari de oameni, aşa că m-am obişnuit. Dacă îmi zicea cineva, de la început, că acesta e doar un remake după un alt film japonez „Chakushin Ari” (apropo, nu ştiu dacă mi se întâmplă numai mie, dar nu mai suport filmele japoneze, sunt toate la fel), sigur nu îl mai vedeam.

La începutul filmului m-am ofticat rău de tot că au omorât pisica. Pentru faza asta 100 de bile negre! Încă zece pentru scheletul plângăcios (la faza asta am râs câteva minute) şi pentru că, deone3 300x199 One Missed Call (2008) cele mai multe ori, filmul devine enervant.

Apoi, subiectul a fost următorul: un grup de prieteni primesc, pe rând, mesaje pe telefon despre propriile clipe ale morţii. Tipa din rolul principal (de data aceasta nu e o blondă sexy), Beth Raymond (Shannyn Sossamon), este cea care asistă la moartea a trei prieteni şi de aceea este hotărâtă să descifreze misterul acestor mesaje, până nu va veni şi rândul ei să primească mesajul cu pricina. Într-o one2 300x200 One Missed Call (2008)primă fază, se duce la poliţie, însă nimeni nu o bagă în seamă, crezând că aberează, în afară de un detectiv, Jack Andrews (Edward Burns) a cărui soră murise în acelaşi mod ca şi ceilalţi trei. Iar împreună încearcă acum să afle de unde au pornit mesajele. Nu mi-a plăcut deloc cum au jucat actorii principali: ea a fost destul de falsă în unele scene, el…parcă nici nu exista în film, nu şi-a adus nicio contribuţie şi nici măcar nu era cine ştie ce frumuseţe.

Download subtitrare “One Missed Call” click aici.

Spre final, aşteptându-mă să fie cine ştie ce mister „misterios”, mă trezesc cu o poveste pentru copii. O să înţelegeţi de ce spun asta dacă o să îl vedeţi. M-aş lua şi de „sursa mesajelor”, dar nu pot să vă zic mai multe. Iar faza cu bomboana e de-a dreptul penibilă. Vă recomand acest film numai în cazul în care aveţi vreun prichindel prin casă, care nu vă ascultă şi vreţi să îl speriaţi puţin. Staţi liniştiţi, mai mult de atât nu are ce să se întâmple. Nu o să rămână cu sechele. Filmul e prea slab.

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

 1. Un film din categoria horror comercial care va fi pe gustul unora… Adevarat , filmul e slab , dar am vazut/incercat sa vad o multime de filme din aceeasi categorie mult mai plicticoase, infantile, proaste!

 2. varianta originala e chiar ca lumea..am avut aceeasi senzatie ca si la The Ring,Shutter si The Grugde…stiu doar ca nu`mi mai trebuie

 3. 😀 😆 😆 :lol:LOOOL..dMNE paNAraMA de FILm=)))hata ie jsi asta..Horror:)))uItaTiva…mai bne la.=))PAPUSA BARBYE DECAT LA ASTA

 4. Ma asteptam la cu totul alceva, iar cand am vazut filmul am fost complet dezamagita 🙂 . Faza cu pisica de la inceput mi s-a parut singura gluma buna din film… In rest a fost pierdere de vreme!

 5. dak vreti horror tari ar trebui sa va uitati la ……
  the hills run red
  jeepers creeper1,2
  sleepy hollow(1999)
  drag me to hell
  the hills have eyes
  wrong turn 1,2,3
  scream1,2,3
  resident evil
  si lista continua………………….am vazut o gramada de filme horror(big fan horror)

 6. […] japonez sau thailandez. Așa s-a întâmplat în cazul filmelor: The Ring, The Grudge, Dark Water, One Missed Call, sau […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.