Noutati despre Transformers 4

0

In urma cu cateva luni va anuntam ca Transformers 4 va fi lansat in 2014 si ca Michael Bay va regiza si acest film. Recent, Michael Bay a vorbit despre Transformers 4, spunand ca acesta nu va fi un reboot: “Nu este un reboot, acesta este probabil cuvantul gresit. Nu vreau sa spun reboot pentru ca atunci oamenii se vor gandi ca facem un film de genul Spider-Man si o luam de la inceput. Nu facem acest lucru. Luam povestea pe care ati vazut-o – povestea pe care am spus-o deja in trei filme – si ne indreptam intr-o directie noua”.

Regizorul Michael Bay a precizat ca s-a intalnit cu scenaristul filmului si au discutat despre mai multe variante privind desfasurarea actiunii in Transformers 4, dar inca nu au decis ce directie vor urma. Desi Michael Bay nu a precizat cine se ocupa de scenariul filmului Transformers 4, putem presupune ca acesta este Ehren Kruger, care a lucrat si la Transformers: Revenge of the Fallen si a scris in intregime scenariul pentru Transformers: Dark of the Moon.

Fiind intrebat daca in noua pelicula actiunea se va desfasura si in afara planetei Pamant, Michael Bay nu a negat acest lucru: “Cred ca asa se va intampla, cel putin intr-o oarecare masura. Aceasta pare directia pe care ar trebui sa o urmam, nu-i asa? Vreau sa ies putin in spatiu, dar nu imi doresc ca acest film sa se incadreze prea mult in genul SF. Inca imi doresc sa il tin legat de Pamant”. Nici un actor din filmele anterioare ale seriei Transformers nu va juca in cel de-al patrulea film, iar unii roboti folositi pana acum vor fi reproiectati. In plus, regizorul american a precizat ca bugetul noului film va fi mai mic decat al celor anterioare.

Cel mai recent film regizat de Michael Bay este Pain and Gain, un proiect pe care si-a dorit foarte mult sa il realizeze si care se afla in faza de post-productie. Pain and Gain ii are in distributie pe Mark Wahlberg, Dwayne Johnson si Ed Harris si va fi lansat in 2013.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.