Noul film al lui Tudor Giurgiu, in premiera absoluta la TIFF 2012

0

tudor giurgiu 460x305 Noul film al lui Tudor Giurgiu, in premiera absoluta la TIFF 2012

Vineri, 1 iunie 2012, filmul Despre oameni si melci, regizat de Tudor Giurgiu, va fi prezentat in premiera absoluta la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) din Cluj-Napoca.

despre oameni si melci 460x306 Noul film al lui Tudor Giurgiu, in premiera absoluta la TIFF 2012

Coproductia romano franceza Despre oameni si melci este o istorie amuzanta, inspirata de intamplari reale, si relateaza povestea unui grup de muncitori care lucreaza intr-o fabrica aflata in faliment, in Romania de la inceputul anilor ’90. Totul se schimba atunci cand unul dintre personaje gaseste o solutie ingenioasa, menita sa-i salveze colegii de la somaj si sa scoata uzina din faliment. Din distributia filmului fac parte Andi Vasluianu, Dorel Visan, Monica Birladeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, actorul francez Jean Francois Stevenin si fiul sau, Robinson Stevenin.

starbuck 460x258 Noul film al lui Tudor Giurgiu, in premiera absoluta la TIFF 2012

Comedia canadiana Starbuck, regizata de Ken Scott, va rula in seara de inchidere a Festivalului International de Film Transilvania, pe 10 iunie. Starbuck a fost desemnat Cel mai bun film canadian din 2011 si ii are in distributie pe Patrick Huard si Julie LeBreton.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.