Noul film al lui Cristian Mungiu, distribuit in Australia si Marea Britanie

0

mungiu2 460x305 Noul film al lui Cristian Mungiu, distribuit in Australia si Marea Britanie

Beyond the Hills / Dupa dealuri,  cel mai recent film al lui Cristian Mungiu, va fi distribuit in Marea Britanie, Australia, Italia si Spania. Pelicula lui Cristian Mungiu, care ruleaza in competitia Festivalului de la Cannes (16 – 27 mai 2012), este considerata favorita la trofeul Palme d’Or, potrivit Screen Daily.

beyond the hills 2 460x259 Noul film al lui Cristian Mungiu, distribuit in Australia si Marea Britanie

Compania Wild Bunch, care se ocupa de drepturile internationale de distributie pentru filmul Beyond the Hills, a vandut recent acest lungmetraj companiilor Artificial Eye (Marea Britanie), Alta Classic (Spania), Bim (Italia), Wild Bunch (Germania) si Madman (Australia). Filmul a fost achizitionat si de compania IFC, pentru Statele Unite ale Americii, inainte de proiectia sa in premiera mondiala la Festivalul de la Cannes.

13058 cristian mungiu 460x330 Noul film al lui Cristian Mungiu, distribuit in Australia si Marea Britanie

Alte filme din festival care au atras cumparatorii au fost Holly Motors (regia: Leos Carax), care a fost vandut companiilor Eurospace (Japonia), Avalon (Spania), Cineart (Benelux) si Tri Art (Suedia), Suspiria (regia: David Gordon Green), ales de Comstock (Japonia), Gussi (America Latina) si Koch Media (Germania). Filmul horror Haunter (regia: Vincenzo Natali) a fost vandut companiilor Gussi si Koch Media. Gussi a achzitionat drepturile de distributie pentru Passion (regia: Brian De Palma) si Dark Touch (regia: Marina de Van). Comstock si Broad Media System au achizitionat impreuna thrillerul Marinei de Van pentru Japonia. Filmul regizat de James Gray care nu are inca un nume a fost vandut companiilor Cinevideo y television (America Latina) si Gaga (Japonia).

eva mendes holly motors 460x255 Noul film al lui Cristian Mungiu, distribuit in Australia si Marea Britanie

Filmul de debut al lui Regis Roinsard, Populaire, a fost vandut companiilor Comstock/Gaga (Japonia), Bim (Italia), Vertigo (Spania) si StudioCanal (Germania). Filmul The Grandmasters (regia: Wong Kar Wai) a fost achizitionat de catre Gaga, in timp ce drepturile de distributie pentru viitoarea pelicula regizata de Valerie Donzelli, Hand in Hand, au fost cumparate de Comstock and Clockwork. Blood Ties (regia: Guillame Canet), care se filmeaza in prezent in New York si ii are in distributie pe Clive Owen, Billy Crudup, Mila Kunis si James Caan, a fost vandut companiei Top Film (Rusia).

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.