Notting Hill (1999)

5

nottinghilldadadada Notting Hill (1999)Actori: Hugh Grant, Julia Roberts

Notting Hill e un film pentru cei visatori, optimisti si pentru romanticii incurabili. Articolul acesta în mod sigur o va face fericită pe colega mea de cameră, care-i înnebunită după Hugh Grant şi a văzut filmul acesta de nenumărate ori. Nu zic că mie nu-mi place dar cred că entuziasmul ei m-a molipsit puţin şi pe mine. Iar dacă vă decideţi să-l vedeţi cred că ar fi potrivit să-l vizionaţi alături de persoana iubită pentru că e amuzant şi romantic deopotrivă.

Julia joacă rolul unei actriţe la care toţi bărbaţii visează.  Şi cum viaţa celor celebri nu e chiar aşa de roz cum sunteţi tentaţi cu toţii să credem, Anna Scott se confruntă adeseori dezavantajele pe care le conferă statutul de persoană publică. Paparanotting hill imagesasasasas Notting Hill (1999)zzi o urmăresc tot timpul, ziarele de scandal publică articole nefondate iar în viaţa personală e deseori singură. Îl întâlneşte întâlneşte pe William proprietarul unei librării, a cărui viaţă este total diferită de cea a vedetei. Este un tip obişnuit, a cărui afacere este în prag de faliment, e ghinionist în dragoste şi împarte apartamentul în care locuieşte cu un tip puţin spus ciudat: Spike. Dar cum contrastele se atrag între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste care rămâne de văzut cât timp poate rămâne departe de ochii presei.

 358820 notting hill hugh grant300 Notting Hill (1999)Scenaristul Richard Curtis mărturiseşte cum i-a venit ideea de a face un film cu aceasta tema: ” În unele nopţi de insomnie mă întrebam cum ar fi să apar la cina săptămânală din casa prietenilor mei la braţ cu cea mai faimoasă femeie la vremea aceea, fie ea Madonna, Prinţesa Diana sau Kylie Minogue. Iată, deci, punctul de plecare: un anonim se întâlneşte cu o persoană din lumea celebrităţilor. Cum va afecta acest lucru vieţile lor?”. Dacă ar fi să enumăr ce m-a impresionat după vizionare ar fi: finalul, Spike (care e foarte amuzant) şi melodia lui Elvis Costelo – She.

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. […]  Notting Hill (1999) [nominalizat la 3 premii Golden […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.