Noile proiecte ale regizorului Ridley Scott

0

ridleyscott 460x258 Noile proiecte ale regizorului Ridley Scott

Regizorul Ridley Scott (Alien), al carui film, Prometheus, va fi lansat pe 8 iunie 2012, intentioneaza sa deruleze mai multe proiecte. La sfarsitul acestei luni va incepe filmarile pentru drama The Counselor, al carei scenariu a fost scris de Cormac McCarthy (No Country for Old Men, The Road). In The Counselor vor juca Michael Fassbender, Brad Pitt, Cameron Diaz, Javier Bardem si Penelope Cruz. Filmul prezinta povestea unui avocat de succes (Michael Fassbender) care ajunge sa fie implicat in traficul de droguri.

Harrisonblade 460x312 Noile proiecte ale regizorului Ridley Scott

Ridley Scott va realiza si un sequel al filmului Blade Runner (1982). Hampton Fancher, scenaristul peliculei originale Blade Runner, va colabora si pentru realizarea sequel-ului. Ridley Scott a confirmat ca Harrison Ford nu va juca in noul film. Proiectul va demara in 2013.

moses 460x368 Noile proiecte ale regizorului Ridley Scott

Regizorul englez a declarat intr-un interviu ca un alt proiect pe care vrea sa il dezvolte se refera la personajul biblic Moise: “Ceea ce ma intereseaza la Moise nu sunt lucrurile pe care toata lumea le stie. Sunt aspecte precum relatia lui cu faraonul Ramses. Sincer, nu eram atent la scoala atunci cand mi s-a spus povestea lui Moise. Unele dintre partile vietii sale sunt extraordinare”.

moses11 460x317 Noile proiecte ale regizorului Ridley Scott

Si Steven Spielberg va realiza o pelicula despre Moise, intitulata Gods and Kings, filmarile fiind programate sa inceapa in primavara anului 2013. La randul lui, si Darren Aronofsky pregateste un film despre personajul biblic Noe, care il are in rolul principal pe Russell Crowe.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.