Nine, un nou musical la Hollywood

0

nine

A trecut exact o săptămână de când Mihaela îți prezenta primele postere ale acestui proiect. Ei bine, acum ai ocazia de a viziona și cel de-al treilea trailer oficial al celui mai recent film semnat Rob MarshallNine.

Ultimul musical de succes de la Hollywood a fost câștigătorul din 2003 a nu mai puțin de șase premii Oscar. Cred că ți-ai dat deja seama că este vorba despre Chicago; un alt film regizat de către același Rob Marshall. Iar anul viitor, la gala premiilor Academiei Americane de Film nu mă îndoiesc că Marshall va face din nou senzație cu noul său film.

Nine se bazează pe capodopera marelui Fellini, , și vorbește despre dificultățile pe care le întâmpină un regizor italian, pe nume Guido Contini, în încercarea sa de a găsi echilibru și liniște atât în viața profesională, cât și în cea personală. Relațiile pe care le are cu soția, amanta, agentul, muza sau chiar și cu mama sa nefiind dintre cele mai calme.

În filmul lui Marshall vor apărea Fergie, Penelope Cruz, Kate Hudson, Nicole Kidman, Judi Dench, Sophia Loren, Daniel Day Lewis și muuuulți alții.

Nu sunt un tip care se dă în vânt după musical-uri, așa că nu pot spune că abia aștept premiera lui Nine, care va avea loc în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie. Sunt curios, totuși, cum va reacționa publicul la un nou film muzical de o asemenea anvergură și cât de dispuși se vor arăta “academicienii” americani să-i împartă premii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.