Night At the Museum (2006)

7

night at the museum1 202x300 Night At the Museum (2006) Actori: Ben Stiller, Robin Williams, Mickey Roony, Dick Van Dyke

Mai toti ne petrecem jumatate din copilarie si o buna parte din adoelscenta citind despre dinozauri, Imperiul Roman si luptele dintre galdiatori, despre cowboy, huni sau Omul de Neanderthal. Acum imaginati-va ca odata ajunsi la maturitate, toate acestea pot prinde viata. Mai mult de atat, regasiti-va undeva in mijlocul lor, privati de orice posibilitate de aparare. Intr-o scurta si personala introducere, acesta este subiectul abordat de Night At the Museum.

Larry Daley (interpretat de fabulosul Ben Stiller) este un tata divortat care incearca sa-I demonstreze fiului sau ca nu este un “pierde-vara”. Acesta se angajeaza la un muzeu de stiinte ale naturii ca paznic de noapte. Desi initial un astfel de job nu I se pare solicitant, Daley ajunge sa se confrunte cunatm 061219115015966 wideweb 300x375 240x300 Night At the Museum (2006) o situatie mai putin normala. Descopera ca in fiecare noapte expoantele muzeului incep sa prinda viata. Astfel, se vede pus in situatia de a calma haosul produs de luptele dintre huni si romani, sau de a opri “plimbarile” facute de un T Rex. Memorabila mi se pare scena in care impiedica un Om de Neanderthal sa isi dea foc. In tot acest timp prsedintele Theodore Roosevelt (admirabil portretizat de Robin Williams) este cel care il ajuta sa instaureze pacea in muzeu.

Download subtitrare “Night at the Museum” click aici.

Si in aceasta pelicula Ben Stiller demonstreaza ca este un actor desavarsit ce stie sa selecteze personajele ce le intruchipeaza. Jucand in filme precum Zoolander sau Meet the Fockers Stiller, de fiecare data a reusit sa isi demonstreze talentul. Manechinul in cautarea gloriei pierdute sau tipul fara pretentii care incerca sa isi convinga viitorul socru ca este cel mai potrivit pentru fiica lui, acesta a stralucit in orice ipostaza. O noua dovada incontestabila a maiestriei actoricesti o reprezinta Night At the Museum, un film ce se poate incadra usor intre preferintele familiei.

Daca am reusit sa va starnesc interesul, va aduc la cunostinta ca in 2009 se pregateste de lansare pe marile ecrane Night At the Museum 2.

Vizionati trailer:

7 COMENTARII

  1. […] ca o sa fie cel putin distractiv, mai ales pentru ca e regizat de Shawn Levy, cel care ne-a oferit Night at the Museum si Date Night. Hugh Jackman va da viata povestii, impreuna cu Dakota Goyo, Kevin Durand, Anthony […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.