Nick and Norah’s Infinite Playlist (2008)

5

nick-and-norah-s-infinite-playlist-michael-cera-1797463-385-572 Actori: Michael Cera, Kat Dennings, Aaron Yoo, Rafi Gavron, Ari Graynor, Alexis Dziena

De la panza impregnata a celor doi clasici smiorcaiti, s-a ajuns de ieri pana-n vremurile lui astazi, la ditai gradina cinefila. Indesata si docila, boschetii-butasii-tufele-buruienile-florile ce-o strajuiesc, impart  franturi de parfum or’ putori pentru fiecare dintre noi. Si pentru ca nu ne asemanam (in totalitate) unii cu ceilalti, in aceasta maniera, fiecare ramura a cinematografiei va fi aplecata publicului sau tinta. De-asta bunicii ii trantim drame sententioase, partenerului de cuplu romante-n surdina, iar copiilor, desene animate. Acum, nu multe ne pot obliga sa tragem craca corespunzatoare masurii noastre si  nici sa n-avem posibilitatea de a ravni dupa crengi mai inalte. Astfel, astazi, alegem un film pentru adolescenti, soi pe care nu l-am mai parcurs de multisor. Poate ca doar am mai crescut.

Muzica ii uneste pe toti. Cei de la “Fluffy” vor apropia un grup de adolescenti intr-o aventura de-o ddnoapte (a nu se confunda cu clasicul one-night-stand). Sa facem cunostiinta cu ei: Nick, tanar cu inalte aspiratii muzicale si parasit recent de prietena, Thom si Dev, cei doi prieteni homosexuali ai lui Nick, Norah- fiica unui notoriu impresar artistic si Caroline, prietena turmentata a ultimei pomenite. Mini-concertul sustinut de formatia baietilor, The Jerk Offs, va constitui intriga aclamatului spectacol. Tris, fosta lui Nick, apare in localul evenimentului alaturi de noua sa cucerire, dand astfel peste cap cugetarile baiatului. El si Norah se imprietenesc, astfel conferindu-se un start energic intregii povesti. Caroline se imbata zdravan si dispare din vizorul prietenei sale. Totul se va roti astfel in jurul disparitiei bahicei blonde.

Download subtitrare “Nick and Norah’s Infinite Playlist ” in curand.

ds Sa nu-l remarci pe delicatul Michael Cera, este practic imposibil! Blajinul din “Juno” si “Superbad”, nu se indeparteaza aici de imaginea usor-angelica construita pana la momentul actual. Stim deja, ca sa poti da lovitura c-un film destinat adolescentilor, trebuie sa fii inventiv si original. Aici, nu stiu cu cat de multa inventivitate ne confruntam, dar ajutorul vine din alta parte: jocul actoricesc. Tinerii actanti isi manuiesc personajele pe linia potrivita, creand astfel un oaresce echilibru intre-o idee vesnic exploatata si niste intrepretari cuminti. Nu este un film grozav, ci o comedie usoara, dar pun pariu ca veti simti sfiala unui zambet la dezvaluirea unor situatii din intregul scenariu.

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. Un film plat….vrea sa para la fel ca superbad sau juno, o comedie inteligenta….e bun de vazut…dar sa nu va asteptati la mare lucru

  2. Un film frumos si chiar relaxant.Nu trebuie sa ne asteptam la o capodopera dar e peste media filmelor din aceeasi categorie. Iar personajele principale sunt foarte dragute.

  3. Abia l-am vazut.Mi-a placut(poate pt ca am 16 ani…), mi-a dat un feeling placut. Oricum cine il va vedea, nu va regreta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.