NexT Kids – un program de scurt metraje pentru copii

2

Nu ştiu câte mămici sau câţi tătici intră pe FilmeTari dar, în speranţa că aceştia există, ştirea aceasta este adresată în special lor. Pentru că, la cea de-a patra ediţie, Festivalul de Film NexT s-a gândit să le pregătească celor mici o surpriză. Sâmbătă, 17 aprilie 2010, de la ora 11.00, Cinema Scala va deveni pentru câteva ore o adevărată Ţară a Minunilor, gata să găzduiască toţi copiii iubitori de film din Capitală, cărora le este dedicat programul NexT Kids. Astfel, sunt aşteptaţi copii cu vârste între 5 şi 12 ani pentru a urmări un program special de scurt metraje marca NexT. Filmele, premiate în festivaluri de film şi îndrăgite de milioane de spectatori din întreaga lume, provin din Marea Britanie, Polonia, Australia, Franţa, SUA, Germania, Canada.

Proiecţia de o oră va fi urmată în foaierul cinematografului de două ore de activităţi special concepute pentru copiii care au vizionat filmele. Tinerii spectatori vor fi invitaţi să voteze şi să comenteze în mod inedit filmul şi personajul preferat, să lucreze cu elementele grafice şi sonore NexT (afiş, spot video, materiale promoţionale) şi să exploreze spaţiul cinematografului, amenajat special pentru proiecţia NexT Kids, unde îi vor aştepta multe alte surprize ascunse în decorul NexT.

NexT Kids beneficiază de asemenea de un clip realizat de Luiza Pârvu, Tudor D Popescu, Anda Puşcaş şi Alexandru Matios, cu sprijinul copiilor de la Grădiniţa şi Afterschool Max & Moritz, care au povestit totul despre eroii şi filmelor lor preferate. Clipul poate fi urmărit mai jos:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.