[NEWS] Primele postere pentru “Printul Persiei”, iar Sony va realiza filmul cu M.J.

3

Zilnic va asteptam pe FILMETARI pentru cele mai noi stiri din cinematografia mondiala. Buletinul de astazi cuprinde informatii despre:
– au aparut primele postere ale filmului Prince of Persia, dupa jocul cu acelasi nume.
Sony a cumparat cele 80 de ore filmate la repetitiile lui MJ si vor face un film documentar despre acesta.

Au apărut primele postere oficiale pentru “Prince of Persia: The Sands of Time”

După ce prima poză oficială a fost lansată pe internet, a urmat apoi ca şi primele postere oficiale pentru pelicula “Prince of Persia: The Sands of Time” să fie date publicităţii de către Empire. Cele două imagini îi înfăţişează pe actorii principali Jake Gyllenhaal şi Gemma Arterton. Regizat de Mike Newell (Harry Potter and the Goblet of Fire , Love in the Time of Cholera) filmul este bazat pe jocul video creat de Jordan Mechner în 1989 (Prince of Persia ), care a avut, ulterior, parte de mai multe continuări în 1994 (Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame) şi 2003 (Prince of Persia: The Sands of Time).

3501735016

Programat să fie lansat în S.U.A la data de 28 mai 2010, filmul spune povestea unui prinţ persan pe nume Dastan (Jake Gyllenhaal), care fusese adoptat de către rege pentru a-i fi moştenitor, şi a Taminei (Gemma Arterton), o prinţesă misteriosă şi exotică. Cei doi se aliază împotriva unui personaj sinistru, care dorea să conducă lumea folosind un dar de la zei, prin care timpul putea fi dat înapoi. Până când va apărea acest film îl puteţi vedea pe Jake Gyllenhaal, actorul ce a jucat în “Brokeback Mountain” alături de Heath Ledger, în drama “Brothers” ce va fi lansată la începutul lunii decembrie a acestui an. Din distribuţie mai fac parte Natalie Portman şi Tobey Maguire.

Michael Jackson va avea parte de un lungmetraj

michael-jackson-tourne

Se pare că Michael Jackons reuşeşte să-i îmbogăţească pe mulţi chiar şi după moarte. Mai nou se pare că celebrul star pop va avea parte de un lungmetraj. Sony Pictures a cumpărat cu 50 de milioane de dolari cele 80 de ore filmate în timpul repetiţiilor pentru seria de concerte ale megastarului ce ar fi trebuit să aibă loc în Londra în toamnă. Cele 80 de ore erau deţinute de compania AEG Entertainment. Kenny Ortega, regizorul seriei “High School Musical”, este cel care se va ocupa de filmul lui Michael ce se doreşte a fi lansat la sfârşitul anului.

3 COMENTARII

  1. hmm… de ce două ştiri într-un singur articol? cred că ar fi mult mai ok, dn mai multe pct. de vedere să apară separat: seo, content mai mult, mai uşor de citit în feedreader, mai uşor de comentat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.