[news] Carey Mulligan in “My Fair Lady” si Paranormal Activity Sequel

2

Intai despre Carey, d’accord mes amis? 😀 Ei se pare ca tanara actrita a aratat suficient de multe in “An Education” cat sa obtina roluri importante si pe viitor. Unul a prins si contur, caci insasi Emma Thompson a declarat ca Mulligan a fost aleasa sa interpreteze rolul Elizei Doolittle in remake-ul lui “My Fair Lady”. De ce Emma Thompson? Simplu, aceasta va regiza filmul. Si cand te gandesti ca rolul din ’64 a fost intepretat de Audrey Hepburn, Carey nu se poate simti decat onorata si flatata sa primeasca si sa onoreze cu prezenta in acest film. 🙂

Paranormal Activity a pornit din nimic, a facut valva, iar acum vrea si un sequel. Oren Peli, regizorul si scenaristul filmului, anunta fanii ca distinsul Kil Williams va regiza Paranormal Activity 2. Va dati seama ca-s tare curioasa ce-o iesi, iar de la carcotit si barfit, de aceasta data ma abtin!

2 COMENTARII

  1. Abtine-te..ca bine faci 🙂 Ti-am mai spus eu ce si cum..despre filmu’ cu pricina.. 🙂 Sunt absolut sigur ca Paranormal Activity 2 va fi cu mult peste primul. In mod cert va exista un scenariu mai elaborat, o investitie ceva mai mare..de aici poate si cateva efecte mai deosebite.. iar daca totul va merge pe aceeasi linie, punandu-se accent pe interpretarile actorilor.. mentinand suspansul..ca si in primul film.. nu au cum sa dea gres. Eu unul..ca si majoritatea de altfel, abia astept sa-l vad. Tineti-o tot asa cu articolele de gen, le citesc de fiecare data cu interes 🙂 Paste Fericit tuturor.

  2. Vedem noi ce-o iesi cu activitatile astea paranormale. Poate de aceaasta data vin chiar si-n 3d, mai stii? 😀 Paste Fericit si tie alaturi de cei dragi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.