Natalie Portman distribuita in filmele lui Malick

3

Natalie Portman se intoarce anul acesta pe platourile de filmare. Actrita care a castigat anul trecut un Oscar pentru filmul Black Swan a facut o bine meritata pauza, nu din lipsa de proiecte, ci pentru ca a devenit mama. Ei bine, se pare ca pauza a luat sfarsit, iar Portman a fost distribuita in urmatoarele doua filme ale regizorului Terrence Malick (The Tree of Life).

natalie portman big hair 460x460 Natalie Portman distribuita in filmele lui Malick

Da, ati citit bine, doua filme, ambele regizate de catre domnul Malick, unul dintre preferatii mei. In primul film, Knight of Cups, Portman va juca alaturi de Christian Bale (The Fighter) si Cate Blanchett (The Curious Case of Benjamin Button), iar filmarile sunt programate sa incepa vara aceasta. Din distributia celui de-a doilea film, Lowless, fac parte, surpriza, Natalie Portman, Bale, Blanchett, Ryan Gosling (Drive) si Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tattoo), iar filmarile vor incepe in toamna. Eu ma intreb daca filmele lui Malick au vreo legatura intre ele avand in vedere ca au cam aceeasi distributie si vor fi filmate unul dupa altul. Oricum, abia astept sa aflu mai multe, mai ales ca actorii sunt alesi pe spranceana, iar Malick spune doar povesti grozave.

3 COMENTARII

  1. Abia astept sa apara Lawless ca sa ii vad pe Rooney, Ryan, Christian si Natalie, mai ales ca am vazut niste poze dragute de pe platoul de filmare cu primii doi 🙂 .

  2. Sper ca aceste filme sa o puna in valoare pe Natalie Portman deoarece este o actrita cu multa experienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.