Mumii, dosare X şi alte lucruri fascinante

4

Din ce mai ţin eu minte, Mumia a fost unul dintre filmele care m-au entuziasmat de-a lungul anilor. Nu am să susţin că este un film genial, povestea e slăbuţă, actorii, cam la fel. Dar ceva în legătură cu zgomotul ăla produs de scarabei şi cu toate obiectele alea lucioase m-au făcut să mă consider un fan al seriei. Serie care se completează cu al treilea film -The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. Pentru cei care se mai visează din când în când în deşert, alergaţi de o mumie veche de mii de ani, mulţumiţi-va cu posterul. Oricum filmul se lansează în august anul ăsta, deci nu mai avem mult de aşteptat. Despre poster nu am de spus mare lucru – este practic aşa cum ar trebui să fie – plin de monştri, nisip şi Brendan Fraser.

Tot din categoria ’filme usurele care ne fac viaţa mai frumoasa’, vă prezint posterul pentru noul X-Files. Care practic este identic cu cel din prima versiune a filmului. Dar ştiu că vă era dor să îi vedeţi încă odată pe Scully şi Mulder, uitându-se – ea nostalgic parcă, el, uşor încruntat, spre un viitor probabil plin de omuleţi cu ochi mari. Se lansează luna asta – cel puţin în State.

Pe final, nu mai am mare lucru de povestit – bănuiesc că la ora asta ştiţi deja cu toţii că The Dark Knight a explodat pur şi simplu la Box Office în State – sunt atât de aproape de o glumă sinistră vizavi de ce anume îţi trebuie ca să faci un film de succes… Ar mai fi cea mai recentă imagine cu Jason, din seria Friday the 13th – care chiar nu spune nimic. Ah, şi … chestia de mai jos. Am simţit cum practic îmi moare materie cenuşie doar uitându-mă la trailer. Abia aştept filmul. Consider că alte comentarii sunt inutile – vă previn, nu o să mai recuperaţi niciodată alea 153 de secunde.

Trailer The House Bunny

4 COMENTARII

  1. din trailer comedia house bunny pare k,kiar o sa ma uit,is tare curios care e treaba cu x files,iar de mumia cred ca o sa-l urmaresc si pe asta ca le-am vazut si pe celelelalte,in conclusion I will see them all….:P

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.