Mr. Brooks (2007)

5

poster1 Mr. Brooks (2007)Actori: Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook, William Hurt, Marg Helgenberger, Danielle Panabaker

Nu o mai vazusem demult pe Demi Moore si nici un film asa ‘smecher’. Un film din ala de nu stii ce va urma, ce te tine in suspans si care te uimeste la final. Povestea lui contine un personaj, Mr. Brooks care are doua personalitati, doua fetze, proucatorii mergand atat de departe incat in film apare mereu langa el si cealalta fatza a lui intr-o ipostaza a unui barbat, invizibil pentru ceilalti. 2007 mr brooks 001 Mr. Brooks (2007)

Mr. Brooks este cum va spuneam un om cu doua fetze (scriu cu tz pentru ca mie lene la diacritice si sa nu intelegeti ca are mai multi copii). Pe o parte este omul de succes al anului, iar pe cealalta parte este un babrbat dependent de crime. Desi de doi ani se abtinuse, acum viciul ii revine si omoara doua persoane. Detectiva care ancheteaza cazul este Demi Moore, o femeie in curs de divort cu destule probleme. Ceva merge prost la crima lui Mr. Brooks (ce era cunoscut pentru ca nu lasa n425.mr.brooks1.041007 Mr. Brooks (2007)icio urma), iar un fotograf apare cu niste poze din noaptea respectiva. Nu va mai spun ca de aici deja se complica lucrurile.

Download subtitrare “Mr. Brooks” click aici.

Asta e filmul care te tine atent chiar daca iti ia foc si casa :)). Cu replici scurte si inteligente, dar si cu o rabdare de invidiat, personajul Mr. Brooks o sa va ramana mult timp in minte. A… si te invata ca e bine sa lasi draperile trase noaptea:))

Vizualizati trailer:

5 COMENTARII

  1. sincer am vz filmul…este bun ..si atat…nu mi se pare extraordinar…poate doar ideea pt k este originala si finalul care este surprinzator ..in rest are unele momente in kre te si pliktisesti…un film d nota 7 ,poate 8 cu indulgenta…

  2. Mie mi-a placut si mi-a lasat asa o senzatie stranie, incat abia am putut adormi in seara aia. Imi place decizia din final: de a-si ajuta fiica, cu toate ca acest ajutor ar putea avea consecinte grave. “Incursiune in mintea unui criminal”
    …asa ar trebui sa se cheme filmul. oricum e fain

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.