Morning Glory (2011)

2

De la regizorul filmului “Notting Hill” vine un film care-i da putina atentie lui Harrison Ford, dupa o perioada destul de slaba in cariera lui. Rachel McAdams face tot filmul, film care nu trece peste sintagma “comedie usoara” cu tot cu numele grele si actorii batrani (la propriu) din distributie. Totusi, Harrison are aproape 70 de ani. Va spun, este de vazut acasa (si nu la cinematograf) si nu singur. Poate cu prietenii sau prietena.
morning glory poza 2 460x273 Morning Glory (2011)

Povestea ne-o arata pe Rachel McAdams in rolul de femeie de televiziune. Acolo, in spatele camerei, dintre oamenii pe care nu-i vedem prea des. Poate niciodata. Iar tipa este concediata de la locul de munca. Aflata in cautarea unui alt post aceasta ajunge producatoare pentru o emisiune de dimineata (stiti voi, cum prezenta Mircea Badea si Teo Trandafir. in genul ala) care intampina tot felul de greutati. De la lipsa ratingurilor pana la probleme cu prezentatorii. Il concediaza pe barbatul din cuplul de prezentatori si ajunge sa-i propuna postul unuia dintre cei mai seriosi prezentatori tv nationali (iar aici intra in scena Ford). Si cum credeti ca va accepta un prezentator serios, obisnuit cu stiri de razboi rolul intr-un show in care trebuie sa vorbeasca numai despre prostii? Ei bine, greu :))
morning glory poza 1 460x306 Morning Glory (2011)

Filmarile au avut loc in Manhattan, iar unele scene au fost filmate in sediul NBC din Rockefeller Center, un “monument” al televiziunii americane. Cam subtirel rolul lui Patrick Wilson (si cam inutil) care este insa acoperit de prestatia lui Jeff Goldblum, total diferit de rolurile din Jurassic Park sau Independence Day. Un film de vazut. De vreo doua ori intr-o viata, cam asa.

Vizionati trailer:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.