Momente penibile la cinema [concurs]

13

The Light Cinemas si FILMETARI iti ofera sansa de a castiga una dintre cele 5 invitatii duble la film. La ce film? La orice film doresti. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la cerinta de mai jos, pana vineri (26 noiembrie) seara. Vom aprecia cele mai interesante raspunsuri iar cei 5 castigatori vor primi un mail in dimineata urmatoare. Asadar:

Care este cel mai penibil moment prin care ai trecut, intr-o sala de cinema?

ciudat 460x307 Momente penibile la cinema [concurs]
Comentariile ce sunt insotite de o explicatie vor primi un plus in alegerea castigatorilor.

13 COMENTARII

 1. Unul din principalele mele defecte- faptul ca sunt punctuala ! Nu stiu cum s-a nimerit, insa acum 3 luni (aproximativ), destul de recenta treaba, a trebuit sa stau mult mai tarziu la munca. Prietenii ma asteptau deja in sala, filmul inceput de 5 minute, bineinteles ca gasisera locuri pe ultimul rand, asa cum ne place noua. Insa ce sa faci atunci cand toate luminile sunt oprite?? Te impiedici, cazi pe scari si eventual imprastii intreaga punga cu floricele pe cei de langa tine… Mai mult decat penibil, mi-am pastrat prezenta de spirit si am ras impreuna cu ceilalti:P

 2. cel mai penibil moment…intarzii 5-10 minute la film..intri in sala…lumina stinsa….bezna totala…te impiedici pe scari si versi ce ai in brate(floricele suc etc) pe tine sau pe ceilalti…:))

 3. Probabil cel mai penibil moment a fost cand am intrat pe intuneric in sala si nu vedeam absolut nimic, si m-am cam impiedicat pe scari de vreo doua ori pana sa ajung la locul meu.

 4. pe langa impiedicatul pe scari, varsatul sucului, floricele zburand, a fost penibil odata cand eram la film cu cineva, si la sfarsitul filmului, cand s-a aprins lumina am vazut ca in tot timpul asta, cu 2 scaune mai incolo erau niste persoane cunoscute..a fost funny mai degraba, dar si penibil:)

 5. Atunci cand vara mea,fiind pt prima oara la cinema,a plans pt ca ii era frica,iesind din sala de la filmul horror care rula.

 6. Cred ca atunci cand m-am asezat pe locurile VIP, si nu aveam bilet acolo…era putina lume, am zis ca n-o fi foc…dar in urmatoarele minute, au venit 2″masivi” de la paza si ne-au intrebat daca avem locuri acolo..am raspuns ca nu, ne-am ridicat frumusel si m-am dus cuminte catre locul meu:)).funny dar penibil

 7. Pentru ca am intarziat, am intrat in sala cand filmul deja incepuse. Eraca era intuneric, asa ca am bajbait putin pana sa gasesc locul, m-am asezat, insa dupa ceva timp mi-am dat seama ca nu stateam langa prietenul meu, ci langa un alt barbat.

 8. Am castigat 2 bilete la un film. M-am dus la film si zic vanzatoarei:
  – Am castigat 2 bilete pe siteul X , si am inteles ca trebuie sa vin aici sa le ridic.
  Ii mai dau niste detalii si pleaca 2 minute. se intoarce:
  -Pe ce site ziceati ca ati castigat biletele?
  -Pe X..
  -A,pai nu avem nici un contract cu ei. Stati sa ma duc sa ma uit din nou.
  Mai pleaca 1 minut dupa care vine si imi da 2 bilete. Probabil nu m-a gasit in baza de date, dar a vrut sa scape de mine. ( era coada mare in spatele meu..)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.