Moda de pe covorul roșu – Globurile de Aur 2012

1

Această ediție a Globurilor de Aur nu a fost atât de spectaculoasă din punctul de vedere al modei de pe covorul roșu, culorile dominante fiind nudurile, culorile pastel, negrul și albastrul. O altă tendință ce poate fi observată cu ușurință și provoacă întrebări este includerea elementelor aviare, precum cureaua lui Emma Stone, cu o cataramă imensă cu un vultur, semnată Lanvin, sau războiul dintre cei doi „păuni„, rochia lui Evan Rachel Wood, un model Gucci Premiere, și dezastrul Prada a lui Zooey Deschanel.


Dintre actrițele care au optat pentru negru sau combinația dintre acesta și alb, Claire Danes a fost singura care a reușit să atragă atenția într-un sens pozitiv, pe când Kate Winslet, deși a plecat acasă cu un premiu, nu a reușit să își etaleze forma de clepsidră în creația Jenny Packham, iar deși rochia lui Rooney Mara este interesantă, reprezintă o alegere previzibilă pentru aceasta.


 


Versace a dat lovitura cu două dintre cele mai spectaculoase rochii, prima fiind purtată de Angelina Jolie, îmbinând tendința arhitecturală cu cea minimalistă, iar cea de-a doua făcând-o să strălucească pe Nicole Kidman. Casa Dior nu s-a lăsat mai prejos, fiind reprezentată de rochia asimetrică, feminină pe care a purtat-o Charlize Theron, împreună cu o perche de sandale Givenchy. Una dintre cele mai mari surprize a fost Tilda Swinton, renumită pentru alegerile bizare în materie de haine, care anul acesta  a ales să își arate în sfârșit forma corpului într-o creație a designer-ului ei preferat, Haider Ackermann.
Actorii nu au ieșit din zona lor de confort, preferând costumele de culori închise, de la Armani la Ferragamo.
Top 9 Cele mai frumoase rochii:
Top 9 Dezastre vestimentare:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.