Million Dollar Baby (2004)

5

million dollar baby afis Million Dollar Baby (2004)Actori: Clint Eastwood, Hilary Swank, Morgan Freeman, Jay Baruchel, Mike Colter

Un antrenor de box experimentat (Clint Eastwood) îşi încalcă principiile şi acceptă să antreneze o fată (Hilary Swank). Cu o tenacitate uluitoare, tânăra ştie că sportul este singura ei şansă de a-şi schimba destinul şi face totul pentru a atinge acest ţel şi a nu îşi dezamăgi antrenorul. Boxul este un sport greu şi pentru un bărbat, dar fata decide să nu se plângă şi să înfrunte totul fără crâcnire.
million dollar baby 2 Million Dollar Baby (2004)
Fără a ieşi din cuvântul antrenorului şi din programul său de pregătire, sportiva reuşeşte să ajungă la marea performanţă. Cine are noroc, are, cine n-are, n-are….Într-un moment de neatenţie, când bucuria devenise mai puternică decât instinctul de supravieţuire, toate speranţele ei se năruie. Câteodată, drumul de la agonie la extaz, de la viaţă la moarte este mai rapid decât un upercut.
million dollar baby 1 Million Dollar Baby (2004)
Download subtitrare “Million Dollar Baby” click aici.

Un film cu lumini şi umbre, ca în viaţă, în care bătrânul antrenor, care crezuse că le-a văzut pe toate, este pus în faţa celei mai importante decizii din viaţa sa. Ar fi nedrept să spunem că Million Dollar Baby este un film despre sport, e mai mult de atât. Boxul e doar pretextul pentru o analiză a relaţiilor inter-umane, în care secretele mai mult sau mai puţin ascunse, ies la iveală. Iar la final, vine întrebarea cea mare: Putem să-i luăm locul lui Dumnezeu ?

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. am vazut si eu filmul si nu m-a impresionat foarte tare. Are mai multe mesaje, insa parca ii lipseste ceva

  2. Cam toata filmele lui Clint Eastwood sunt drame care te marcheaza, filme complexe care au un mesaj profund. Acesta nu face exceptie si m-a impresionat atunci cand l-am vizionat. Nu l-as revedea pentru ca stiu ca mi-a dat o stare neplacuta, ca de fiecare data cand finalul unui film ma cutremura. Si Gran Torino mi-a placut enorm si il recomand amatorilor de drame.

  3. […] a juca in drama Trouble With The Curve, regizata de vechiul sau asistent si partener, Robert Lorenz (Million Dollar).  Trouble With The Curve spune povestea unui vanator de talente in baseball, care afla ca isi va […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.