Mihaela: Labor Pains (2009)

9

labor_painsActori: Lindsay Lohan, Aaron Yoo, Cheryl Hines, Janeane Garofalo, Bonnie Somerville, Bridgit Mendler, Willie Garson

Mno, se pare ca dom’soara Lohan a decis ca lumina blitzului in care-a fost invaluita prin ultimii ani din pricina camerelor de filmat paparazzo (nu tocmai din rezolutii crestinesti), sa fie schimbate cu cele de pe platourile de filmare. Cu state vechi intr-ale comediilor usoare si de mare voga intre tineri, Lindsay isi face aparitia (cam fleoscaita, ce-i drept!) cu stangul spre drept intr-o comedie nou-nouta. E vara, sunt(em) tineri, de ce sa nu? Doar eu si ai’ de la Hollywood cu sloganele in genul astuia, da? Distributie saracacioasa-n talent, clar, dar fetelor, il puteti admira pe sagalnicul Willie Garson (Stanford din SATC)! Filmul si-a avut premiera pe la noi pe la sfarsit de iunie, asa ca n-ati pierdut prea mult.

Thea (Lindsay Lohan) duce existenta oricarei tinere de conditie medie:661439l-580x400-n-122bdcc4 are un job mediocru pe care-l dispretuieste, amana plata chiriei pe fiecare luna abia descurcandu-se cu banii, n-are un iubit stabil si pe langa toate astea, o are in grija si pe sora sa cea mica, Emma. Aparent tot ce-i mai rau. Dar va afla ca se poate si mai rau in momentul in care seful vrea s-o concedieze. Pentru  a-si pastra jobul, nascoceste povestea unei sarcini imaginare. Din acel moment, viata tinerei capat alt contur, un contur binevenit de altfel. Oportunitatile-i sunt servite acum pe tava, ea va trebui doar sa stie cum sa-si insuseasca succesul venit pe nesimtite. Toate bune, dar Thea ajunge chiar sa se comporte ca o adevarata viitoare mamica. Cum va iesi din incurcatura?

09a31124Desi am dat startul la prezentare intr-o nota indeajuns de sarcastica, filmul n-a fost atat de groaznic pe cat ma asteptam. Lindsay Lohan a facut treaba in filmele adolescentei mele. Acum? Mai degraba scandal, decat treaba. Dar sa revenim la pelicula: are cateva scene amuzante, desi povestea cu sarcina este la fel de exploatata ca si cea cu ziua nuntii sau a angajatului exploatat, ajuns subit in ierarhia conducerii, poate fi relaxanta intr-o dupa-masa lenesa, asa ca a mea, iar daca-ti vrei neuronii cu tot cu axoni-n hamac pentr-o ora si ceva, e numa’ bun. Deci daca mai ravniti dupa filme usurel de digerat, cale batuta, daca nu, mai bine incercati ceva serios.

Vizionati trailer:

9 COMENTARII

  1. Nu stiu cine m-a pus sa ma uit la film. L-am gasit download-at in calculator de prietena mea cea mai buna (genul ei de film, fara monstri si fara drame).
    Desi l-am vazut acum 2 zile, nu-mi amintesc nici o faza interesant. Decat aia cand o arunca chinezul(iubitul ei cica) in piscina.
    Concluzie: Lohan arata de 30 de ani in filmul asta.
    Viata de noapte si drogurile sa traiasca pentru ea!!!!

  2. @ann: Uneori, cand n-ai de ales, te mai uiti si fara subtitrare. Plus ca-i usurel filmul si poti prinde usor firul actiunii. Incearca! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.