Michelle Williams o va intepreta pe Marilyn Monroe

0

FilmeTari rămâne, aşa cum te-a obişnuit şi până acum, sursa ta de informaţii din lumea filmului. Iată, aşadar, o ştire proaspătă; de fapt, atât de proaspătăt încât filmul despre care îţi voi vorbi în continuare nici măcar nu a apărut pe IMDb.

Este vorba despre My Week With Marilyn, al cărui regizor este Simon Curtis şi în care se preconizează ca Michelle Williams să o interpreteze pe Marilyn Monroe. Deşi, iniţial, era vorba ca acest rol să revină unei alte blonde, “muza”, de la o vreme, a lui Woody Allen, adică Scarlett Johansson.
Filmările sunt programate să înceapă în iunie, anul viitor.

Filmul se bazează pe cartea omonimă a lui Colin Clark. Acesta a fost angajat ca al treilea asistent de regie, în 1957, când s-a filmat The Prince and the Showgirl, în regia lui Laurence Olivier. Ocazie cu care Clarck a reuşit să o cunoască mai bine pe Marilyn, ceea ce i-a permis, mai târziu, să scrie cartea menţionată anterior.

Pe Michelle Williams ai putut-o vedea în filme precum Synecdoche New York, Brokeback Mountain sau Wendy şi Lucy. Şi mai are rost să menţionez că, faţă de Scarlett Johansson, ca actriţă, Michelle este mult mai bună ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.