Michael Fassbender va juca intr-un film inspirat din jocul Assassin’s Creed

0

Michael Fassbender (Shame, Prometheus) va juca in filmul Assassin’s Creed, ce are ca subiect celebrul joc video cu acelasi nume, creat de compania Ubisoft. Michael Fassbender se va numara si printre producatorii acestui film.

Jocul Assassin’s Creed are in centru un barman care este rapit de o organizatie misterioasa si este fortat sa isi retraiasca vietile trecute ca asasin, pentru a regasi parti importante ale memoriei sale genetice. Barmanul este supus unor teste cu un dispozitiv numit Animus. Actiunea din primul joc Assassin’s Creed este plasata in timpul cruciadelor, in timp ce al doilea joc se desfasoara in timpul Renasterii. Assassin’s Creed III se va desfasura in timpul Revolutiei americane. Filmul Assassin’s Creed va fi realizat de franciza Ubisoft Motion Pictures.

Michael Fassbender il va interpreta pe barmanul Desmond Miles, care are ca stramosi o serie de asasini proeminenti, fiind rapit de Cavalerii Templieri pentru a i se accesa memoriile din trecut, in scopul prevenirii sfarsitului lumii. Nu a fost selectat inca nici un director sau scenarist pentru acest acest film si nu se stie cat de mult se va apropia pelicula de celebrul joc.

Michael Fassbender este implicat in mai multe proiecte: Twelve Years a Slave (regia: Steve McQueen), film despre care v-am mai vorbit, The Counselor (regia: Ridley Scott), ambele pelicule urmand sa apara in 2013, si sequelul filmului X-Men: First Class (regia: Matthew Vaughn), care va fi lansat pe data de 18 iulie 2014.

sursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.