Meet the Robinsons (2007)

1

robinsonsoutdoorart1Voci: Angela Bassett, Daniel Hansen, Jordan Fray, Wesley Singerman, Stephen J. Anderson

“Keep moving foward” este motto-ul de la care s-a plecat in realizarea filmului Meet the Robinsons. “Mergi mereu inainte”, este genul de sintagma pe care consider ca toti ar trebui sa ne-o insusim, deoarece cultiva optimismul si perseverenta. Inspirata din cartea lui William Joyce’s – “A day with Wilbur Robinson”, aceasta minunata animatie Disney imagineaza o lume a viitorului intr-o poveste despre incredere in propriile puteri si familie.

Lewis (voci: Jordan Fray si Daniel Hansen) este un baiat orfan, meettherobinsons32107crescut intr-o casa de copii. Desi are numai 12 ani poate fi considerat un mic geniu datorita numeroaselor inventii cu care ii uimeste pe cei din jurul sau. Visul sau este acela de a avea o familie, numai ca micile sale excentricitati indeparteaza numeroasele cupluri doritoare sa-l infieze. Constient de acest lucru Lewis se hotaraste sa-si caute mama, Pentru a reusi sa aiba o imagine a acesteia inventeaza un scanner al memoriei cu ajutorul caruia spera sa isi aduca aminte cum arata mama sa inainte sa-l paraseasca. Din nefericire scannerul este furat de Omul cu Melon (voce: Stephen J. Anderson). De acum incolo viata micului Lewis este schimbata de aparitia unui baiat enigmatic, Wilbur Robinson (voce: Wesley Singerman). Acesta il duce pe Lewis in viitor pentru a recupera scannerul. Acolo v-a face cunostinta cu meet-the-robinsons-2excentrica familie Robinson, afland si fabulosul secret al destinului noilor sai prieteni.

Download subtitrare “Meet the Robinsons” click aici.

Filmul mai poseda si o coloana sonora de exceptie, hitul Little Wonders interpretat de Rob Thomas. Desigur are si o nota educativa: intalnirea cu familia Robinson il determina pe Lewis sa traiasca pentru viitor, sa nu ramana blocat in lucrurile, faptele pe care nu a reusit sa le indeplineasca, cu alte cuvinte sa fie tenace. Desi au mai fost turnate si alte pelicule ce au avut ca laitmotiv un copil orfan aflat in cautarea familiei pierdute, acest film aduce cateva noutati, intalnim batrani excentrici (cum ar fi bunicul care poarta hainele invers), roboti cu infatisari bizare, palarii malefice sau adulti ce isi traiesc viata cu vitalitatea unui copil. In concluzie, merita vazut.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

  1. fain… ❗ ❗ 😉 😛 :D:X:x imi place mooolt, voua nu va place filmele horror ❓ :?:..eu le ador..:X:X:X:Xsuper in orice caz.. :Ppapapa…id meu … andreea_rock

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.