Life As We Know It (2010)

5

Ce poate fi mai placut decat o seara relaxanta la un film cu prietenii? Si cand filmul mai e si unul simpatic, cu atat mai bine.  Am fost sa vedem Life As We Know It pentru ca de cand am vazut prima oara trailerul, am vorbit numai despre el, parea super funny. Si a fost, intr-adevar. Un film amuzant, usor, dragut, desi un pic cam lungut.  Insa nu m-am plans, pentru ca am putut sa-l admir din plin pe Josh Duhamel, ce n-a avut deloc un rol prea dificil, chiar cred ca a fost distractiv de jucat.  Cat despre Katherine Heigl, parca ea joaca acelasi rol de multe filme incoa,doar ca sub alte circumstante. Deci pentru ea n-a fost deloc greu sa respecte ceea ce a facut pana acum in alte filme precum The Ugly Truth, Knocked Up sau 27 Dresses. Dar ce sa facem, i se potriveste rolul, asta nu putem contesta.

PHO 10Oct10 258711 460x306 Life As We Know It (2010)

Nici povestea filmului nu a fost una prea complicata. Holly(Katherine Heigl) si Messer(Josh Duhamel) devin parintii adoptivi ai micutei Sophie in momentul in care parintii acesteia, si prietenii lor cei mai buni, mor intr-un accident de masina. Si ce trebuie mentionat e ca, desi Holly si Messer se intelegeau foarte bine cu Sophie, intre ei lucrurile nu mergeau asa de bine, deoarece Messer era prea dezorganizat si dezinhibat pentru gusturile lui Holly. Asa se face ca restul filmului ne prezinta  greutatile pe care noii parinti le intampina in incercarea de a se dezvolta si a rezista ca o familie pe care au fost obligati s-o intemeieze.

Life as We know It Photo Promo 04 459x306 Life As We Know It (2010)

Daca vreti sa uitati pentru  doua ore de grijile de sarbatori, de problemele pe care le aveti, sau doar sa va relaxati, e filmul potrivit pentru asa ceva. Are toate ingredientele necesare pentru a va pune zambetul pe buze : un copilas super adorabil, un cuplu amuzant ce se comporta uneori mai pueril decat copilul si o poveste de iubire.  Si chiar daca pare o comedie romantica ce se adreseaza mai mult sexului feminin, sunt sigura ca si cei de sex masculin o sa aprecieze filmul, chiar daca n-o sa-o recunoasca.

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. Foarte dragutz mi s-a parut! 🙂 Nu este un film pentru oricine totusi…Cei care nu sunt implicati intr-o relatie serioasa, care n-au aspiratii de familie nu cred k vor aprecia acest film! In fine, nu trebuie sa-ti doresti copii pentru a vedea acest film si pentru a-l savura!:)

  2. Am vazut filmul si vreau sa remarc lipsa de chimie intre cei doi protagonisti. Relatia lor e trasa de par, nu pare nici o secunda ca ar fi atrasi unul de celalalt. Si peste asta, Katherine Heigl e tot timpul cu ochii pe doctor si nu pe Josh 🙂 Totul are un iz neverosimil in relatia dintre cei doi, desi circumstantele povestii erau geniale.

  3. Ideea filmului e foarte OK, insa modul in care a fost exprimata e unul tare nepotrivit.Totul mi s-a parut extrem de neverosimil si…nelegat.Poate sunt putin subiectiva, ca mi se pare ca Josh Duhamel asta nu are nicio treaba cu actoria si e incapabil sa faca un personaj sa para credibil.In plus, foarte previzibil…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.