Liam Neeson, un actor ocupat

0

Ei bine, cred ca toata lumea ar cam trebui sa fi aflat pana acum cat de bun este Liam Neeson ca actor,acesta fiind indragit nu numai de fanii sai, ci si de producatorii de film, care ii ofera o gama variata de roluri.

Clash of the Titans Liam Neeson as Zeus 31 3 10 kc 460x295 Liam Neeson, un actor ocupat

Drept urmare, actorul isi va relua rolul lui Zeus in continuarea filmului “Clash of the Titans“, si anume “Wrath of the Titans”, pentru care va incepe filmarile in luna martie a anului viitor. Filmul, care a avut vreo 10 schimbari de scenariu, va fi regizat de Jonathan Liebesman si ni-i va aduce inapoi pe Sam Worthington, Gemma Artenton si Ralph Finnes, care confirmat deja implicarea lor, cu probabilitatea de a-i vedea,de asemenea si pe James Franco si Javier Bardem, insa vestea despre cei 2 nu a fost confirmata inca.

liam neeson taken 460x268 Liam Neeson, un actor ocupat

Si, pentru ca tot vorbeam de Liam Neeson si continuari, acesta a confirmat ca va urma si un “Taken 2”, bineinteles, tot cu el in rolul principal. Insa e tot ce se stie despre acest proiect, deoarece nu au fost declarate inca informatii cu privire la data de lansare, cea de filmare sau la scenariu.

Cred ca Liam Neeson are o calitate datorita careia iti este cam imposibil sa-l urasti, prin urmare, nu cred ca exista prea multa lume care sa nu-l placa. Oricum, are noroc doar de filme bune, si daca va e dor de el, il puteti auzi oferindu-i glas leului Aslan din noua parte ale Cronicilor din Narnia, “The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader” ce ruleaza chiar de maine si in cinematografele de la noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.