Largo Winch 2 The Burma Conspiracy (2011)

0

După cum vă spuneam, iată și sequelul la Largo Winch. Eroul nostru modern se întoarce de data aceasta mai hotărât ca niciodată, pentru că acum este familiarizat cu tot ceea ce implică deținerea puterii. Ceea ce aduce nou această a doua parte este o poveste de dragoste strecurată printre rânduri, mult mai multă acțiune,efecte speciale și adrenalină. Toate acestea prind mai bine la public, în concluzie este ceva mai ”comercial” decât primul. Un alt as pe care regizorul mizează este aducerea în distribuție a lui Sharon Stone (care parcă nu a îmbătrânit!), în rolul femeii fatale (nici că se putea altcumva!).

Largo Winch Tome 2 1300622702 460x306 Largo Winch 2 The Burma Conspiracy (2011)

Imperiul clădit de către tatăl lui Largo, W Group,  care acum îi aparține de drept lui Largo, se pare că nu satisface pe deplin nevoile sale. Fiind un aventurier convins, decide că nu are nevoie de tot luxul și bogăția pe care le moștenise și se hotărăște să vândă această afacere și să folosească toată suma (una cu foooarte multe zerouri), pentru a crea o fundație umanitară. Dar cum planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg, în aceeași zi Largo este acuzat de crimă împotriva umanității. Pentru a-și salva pielea el trebuie să se întoarcă în trecutul său (și al tatălui său) pentru a elucida (din nou) misterele. Largo trebuie de această dată nu doar să-și salveze propria piele, dar și să o salveze pe femeia pe care o iubește. În plus, trebuie să-și repare greșelile și să lupte pentru interesele sale și pentru dreptate. Care dintre aceste misiuni reușește să le îndeplinească și în care eșuează, rămâne de văzut. Cert este că vom avea parte de răsturnări de situație neașteptate și foarte mult dinamism.

largo winch le film 14 460x306 Largo Winch 2 The Burma Conspiracy (2011)
Această a doua parte m-a dus cu gândul la seria James Bond. Probabil datorită intensității acțiunii, a situațiilor limită și a elementelor surpriză apărute pe parcurs. La urma urmei nu ar strica o nouă figură pe ecrane (într-o variantă mai tânără), care să devină la fel de longevivă ca cea a agentului 007 și care să ne dea gata cu o replică gen …Winch…Largo Winch! 🙂

largo winch 2 quantum of solace 500x3441 460x316 Largo Winch 2 The Burma Conspiracy (2011)

Vizionați trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.