Knight Rider (2008)

11

knightrider Knight Rider (2008)Actori: Justin Bruening, Deanna Russo, Sydney Tamiia Poitier, Bruce Davison, David Hasselhoff, Greg Ellis, Chris Mulkey, Wayne Kasserman

Numele filmului spune destul de multe despre actiunea respectiva. Knight Rider este o masina cu o inteligenta artificiala ce nu are nevoie de sofer, vorbeste, este blindata si etc. (da stiu, cam sf treaba). Un film care aduce aminte de Transformers si care pentru pasionatii de science fiction ar fi numai bun. So, care este povestea?
knight rider 20071212024243509 Knight Rider (2008)
Un om de stiinta este dat disparut dupa ce o organizatie il ataca incercand sa afle secretele unor lucrari si experimente ale sale. El apuca sa programeze inainte de acest incident o masina “inteligenta” sa o gaseasca pe fiica sa si sa o pretejeze, fiica sa fiind singura care ar putea decoda lucrarile doctorului.

Download subtitrare “Knight Rider” click aici.

Foarte interesanta masina, destul de enervante raspunsurile sale, dar povestea merita urmarita. Nu este cine stie ce realizare, cred ca de asta si motivul lansarii lui la tv.

Vizionati trailer:


11 COMENTARII

 1. Inca un film care trebuie vazut obligatoriu 😀 numai bun pentru weekendul ce vine pe sambata seara .. baietii tineti-va in continuare de treaba asta si mentineti calitatea si nu va detroneaza nimeni 😉

 2. Pot sa zic ca e o mare imbunatatire fata de Knight Rider serialu vechi,asa ca bft in continuare si tineti-o tot asa 😀

 3. este serial? are mai multe episoade?
  si..deocamdata e doar primu` serial nu?
  as dori un raspuns:P

 4. In 1982 in Statele Unite a aparut serialul “Knight Rider” cu David Hasselhoff in rolul principal. Serialul a avut 4 sezoane.

  Articolul acesta este la filmul artistic “Knigt Rider” (aceeasi idee) si se pare ca in 2008, anul acesta, se va relansa si serialul cu acelasi nume, cu sezoane si actori noi. Primul episod va aparea pe 10 septembrie.

 5. mi-a placut,dar da impresia ca este un serial si ai mai vrea sa te uiti in continuare si la urmatoarele episoade

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.