Jurnal de Cannes: 13 – The End for 2010

3

Inca de pe drumul spre casa m-am gandit la acest articol. Credeti-ma ca sunt atat de multe lucruri de spus despre Cannes si despre Festival de Cannes incat mi se pare ca si daca ar mai fi trecut 20 de episoade tot nu v-as fi spus tot.

P1150259 460x259 Jurnal de Cannes: 13 The End for 2010

Trei zile am stat la Festival, timp in care v-am relatat 12 episoade cu cele mai importante momente din experienta mea in orasul de pe Cote d’Azur. Ati avut nenumarate poze si o emisiune FILMETARI TV cu emotia din Cannes. 7 filme am vazut in aceste zile (din 10 maxim posibile in acest interval orar): 2 din competitia “Un Certain Regard“, 4 din “Competitia Oficiala” si o proiectie speciala. Despre fiecare dintre ele v-am scris la doar cateva ore dupa ce le-am vazut. V-am povestit despre intreaga mea experienta la fel ca un blog turistic si ati fost aproape de momentele din spatele festivalului, cele pe care foarte putini le scot in evidenta.

P1150315 460x259 Jurnal de Cannes: 13 The End for 2010

Am fost unul dintre cei 4000 de jurnalisti acreditati, reprezentand una dintre cele 1500 de entitati media din aproape 80 de tari si tin sa multumesc pentru aceasta oportunitate organizatorilor.

P11500281 460x259 Jurnal de Cannes: 13 The End for 2010

Cannes este o experienta fenomenala. Am fost in februarie la Paris si vreau sa va spun ca s-ar putea sa-mi fi placut mai mult la Cannes, iar Festivalul si intregul Fenomen au fost punctul in plus. De cateva zile sunt inapoi in Romania si ma trezesc cu gandul ca trebuie sa fug undeva, sa alerg spre ceva sau sa-mi verific strictul program. Este un sentiment minunat de antrenant. Pasionatilor de filme va doresc sincer sa aveti ocazia pe care am avut-o eu. Va veti intoarce cu o alta conceptie despre filme si despre industrie. Festival de Cannes te face sa vezi fiecare film ca pe o opera de arta si sa apreciezi fiecare secunda din aceasta extraordinara senzatie.

P1150414 460x259 Jurnal de Cannes: 13 The End for 2010

Sunteti mii de oameni care intrati zilnic pe filmetari si sincer nu stiu daca v-a placut ceea ce am facut si ceea ce am relatat de acolo. Oricare ar fi sentimentul vostru vreau sa va spun doar ca… sentimentul cu care te intorci de la Cannes este de neegalat. Pentru toti cei care m-ati urmarit sau comentat am un singur cuvant:

Multumesc!

Florian Besnea
in exclusivitate pentru filmetari.com/cannes
tanar spectator al celei mai frumoase pasiuni: filmul

3 COMENTARII

  1. Au fost niste articole captivante. iti multumesc pentru ca ai avut rabdare sa ne dezvaluri toate detaliile. Numai bine!

  2. Multumim Florian!
    Frumos articol, asa din suflet. La anu’ clar voi fi la Cannes so fii sigur ca articolele tale au contribuit la decizia asta:)
    Spor in continuare!;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.