Jovi: “In Good Company” (2004)

0

em72820in20good20company Jovi: In Good Company (2004)Actori: Dennis Quaid, Scarlett Johansson, Topher Grace

Cum munca din cursul saptamanii lasa urme in cazul meu, am tot cautat prin arhiva mea un film care sa fie usor digerabil intr-o dupa-amiaza sau seara tarzie si am gasit unul care studiaza viata dintr-o companie multinationala, cu schimbarile aferente la varf cand se realizeaza o fuziune, cu putina dragoste, multa patima in munca, o viata de familie aparent perfecta, deci un film simpatic, care contine aproape toate ingredientele unui film relaxant.

Dan (Dennis Quiad) este seful sectiei de vanzari la o prestigioasa revista sportiva americana. Are doua fiice, din care una, Alex, este studenta si posibila tenismena de succes, interpretata de Scarlett Johanssonmv5bmtc4mdq0otkznv5bml5banbnxkftztywnde2ndy2 v1 sx450 sy329 300x219 Jovi: In Good Company (2004). In clipa in care revista este cumparata de o mare companie multinationala, se pare ca vor fi schimbari de amploare in cadrul departamentului sau. Toata lumea se teme, pe buna dreptate, ca vor fi concediati pe capete, inclusiv Dan. Numai ca noul sef, in varsta de 26 de ani, Carter (Topher Grace), fara mare experienta, decide sa reconstruiasca sectia de vanzari cu ajutorul lui. Sufera astfel o infrangere emotionala, insa nu poate pierde o astfel de slujba, mai cu seama ca, desi el are nu mai putin de 52 de ani, sotia sa este insarcinata si ii va naste al treilea copil. Prin urmare, in ciuda faptului ca detesta metodele de munca ale mai-tanarului sau sef, ramane alaturi de acesta. Insa cand Carter si Alex se intalnesc si devin amanti, iar Dan afla, o intreaga lume se naruie in jurul lui si nu poate accepta o astfel de relatie. Urmeaza situatiile intortocheate si clarificarea lor, pentru a ni se dezvalui ca nici seful cel tanar nu e asa de rau, are si el sentimente si noul si vechiul pot deveni prieteni buni.

Este un film despre o in good company xl 01 film b 300x225 Jovi: In Good Company (2004)situatie care si in Romania tinde sa devina normalitate la companiile multinationale: pentru a ajunge sus, pentru a avea multi bani si tot ce isi doresc, multi tineri inteligenti au tendinta de a munci excesiv, neglijandu-si timpul liber, momentele de relaxare si de odihna. Unii dintre acestia esuaza tocmai din cauza epuizarii fizice si psihice, cativa au si murit din acest motiv. Altii reusesc, dar nu au prieteni, familie, colegii sunt aparent inexistenti. Filmul incearca sa faca ordine in aceasta lume si sa ne exprime, intr-un chip frumos, ca dincolo de munca exista viata si sentimente.

Trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.