Johnny Depp joaca in noul film al lui Wes Anderson

1

johnny depp 460x345 Johnny Depp joaca in noul film al lui Wes Anderson

Johnny Depp va juca in noul film al lui Wes Anderson, intitulat The Grand Budapest Hotel. Scenariul este scris tot de Wes Anderson (Fantastic Mr. Fox, Moonrise Kingdom), iar proiectul este produs si finantat de Indian Paintbrush. Nu au fost oferite informatii despre subiectul filmului sau despre personajul pe care il va interpreta Johnny Depp. Moonrise Kingdom, cel mai recent film regizat de Wes Anderson, a fost prezentat la Festivalul de Film de la Cannes 2012 si a avut pana acum incasari totale de 44,7 milioane de dolari.

moonrise kingdom on set h 460x306 Johnny Depp joaca in noul film al lui Wes Anderson

The Grand Budapest Hotel va fi filmat in Europa, fiind prima data cand Wes Anderson realizeaza un film in afara Statelor Unite ale Americii. Wes Anderson a specificat ca ar vrea ca distributia filmului The Grand Budapest Hotel sa ii includa si pe Bill Murray, Owen Wilson, Edward Norton, Jude Law, Jeff Goldblum, Adrien Brody, Willem Dafoe si Angela Lansbury.

Johnny Depp va mai juca si in The Lone Ranger (regia: Gore Verbinski) – lansare: 3 iulie 2013, alaturi de Helena Bonham Carter si Armie Hammer, si in Pirates of the Caribbean 5. Nu s-a anuntat inca cine va regiza Pirates of the Caribbean 5 si nici nu au fost oferite detalii despre distributie.

sursa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.