14 COMENTARII

  1. o sa recomand 2 filme de anul acesta pe care poate le-ai vazut deja…daca nu, merita vazute: inglorious basterds si iron man 2. filme foarte bune:)

  2. Recomand “Due Date”,”Black Swan” si “I hope they serve beer in hell”(asta e o comedie dementiala).

  3. o sa iti insir mai multe filme care mi-au placut mie in mod deosebit, pentru ca e posibil ca tu sa le fi vazut deja pe unele din ele.
    “Sex and Breakfast (2007)”, “The Jacket (2005)”, “Bang Bang You’re Dead (2002)” sau “Mary and Max (2009)”

  4. Eu am vazut de curand 12 Angry Men (varianta din 57) si ti-o recomand cu tarie, pe mine una m-a impresionat. Actiunea filmului se petrecere intr-un tribunal, intr-o camera a juratilor.
    De asemenea daca nu ai vazut, incearca The Burning Plain, e de prin 2008 cred, cu Charlize Theron si relateaza o experienta ce schimba viata unor familii, in 3 momente diferite ale existentei lor.

  5. Filme vazute de recent si care mi-au placut in mod deosebit sunt: “Greu de pensionat (RED)-2010” si “Cruel Intentions”.

  6. Ok…nu are nicio legatura cu ce se intampla aici dar cred ca numai asa voi putea afla. Deci ma bantuie un film si nu stiu cum se numeste…nimeni nu stie cum se numeste…a fost difuzat pe protv acum mult timp si era cu un actor blond cu ochi albastri copil, si chestia e din cate imi amintesc ca el era robot doar ca nu vroia sa recunoasca asta, se considera copil or smth…si e si o faza gen cu sf lumii si el cu un robot exact ca el “confruntandu-se”. L-am vazut cand eram mica si se poate intelege de ce nu mi-e atat de clar. Ajutooor!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.