JdC 2: Brad Pitt, Angelina Jolie si prima zi

1

Ziua a inceput cum nu se putea mai bine. Cu o trezire la 7 dimineata. Am ajuns la Palais de Festival (locul unde se intampla totul) si m-am grabit sa-mi ridic acreditarea. Deoarece biroul de acreditari s-a deschis abia la 9, am ratat vizionarea lui “The Tree of Life” cu Brad Pitt, dar am avut suficient timp cat sa ma acomodez cu locatia.

cinefilii incearca sa faca rost de invitatii prin cele mai indraznete metode

Am fost la cutia postala (fiecare jurnalist strain are o astfel de cutie in care-i sunt livrate: programul zilei, invitatii la vizionari, mape de presa ale filmelor), la sala de presa (o firma care are initialele lui Harry Potter sponsorizeaza festivalul si au creat un fel de sala de internet pentru jurnalisti), la sala operatorului portocaliu de telefonie mobila (este asemanatoare cu cea descrisa anterior), dupa care mi-am ocupat locul la o coada in fata salii conferintelor de presa. La Cannes cozile se formeaza cu ore inainte si, nici asa, nu ai vreo garantie. Urma sa vina sotul Angelinei.

“Treptele rosii”. Linistea dinaintea premierelor de gala.

Dupa cum ati vazut in clipul din articolul anterior am fost la post. Eu si alti 100 de jurnalisti. A urmat vizionarea unui film (am zis ca daca tot am venit macar un film pe zi sa bifez), film care per total a meritat. Parerea mea despre el o gasiti aici. Dupa acest lucru am facut o plimbare pe faleza (La Croisette) si am luat un tren, pana la hotel, pentru a ma schimba de seara.  Pe celebrele trepte rosii de la Cannes, Angelina Jolie si Brad Pitt au fost pur si simplu….de vis. V-am pus cateva poze la o calitate buna, ca sa vedeti la ce ma refer. Si hai si cu filmuletul asta.

Seara s-a terminat cu o noua coada de asteptare (fara succes pana la urma), cu o plimbare de seara si cu un moment de repaus, pe un sezlong de la balconul Salii de Presa.

Sala de presa a “operatorului portocaliu”

Alte articole despre Cannes gasiti pe filmetari.com/cannes. Mai multe poze pe facebook: facebook.com/filmetaricom

1 COMENTARIU

  1. Imi plac pozele pe care le alegi pentru prosturile din jurnalul de cannes!
    nu vzi astfel de poze pe alte siteuri. De exemplu, poza cu tipa care vroia o invitatie este foarte haioasa!! :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.