James Bond: Die Another Day (2002)

1

I poster James Bond: Die Another Day (2002)Actori: Pierce Brosnan, Halle Berry, Toby Stephens, Rosamund Pike, Rick Yune, Judi Dench, John Cleese,Michael Madsen, Will Yun Lee, Kenneth Tsang

Din seria James Bond (bine din filmele care le-am vazut eu), “Die Another Day” mi-a placut cel mai mult. Il prefer mai mult pe Pierce Brosnan in locul lui Daniel Craig, si chiar daca nu a jucat prea stralucit Halley DieAnotherDay photo 03 hires James Bond: Die Another Day (2002)Berry a dat contur unui film “exploziv”.

In acest film, Bond, James Bond, este prins de catre coreeni intr-una din misiunile sale si dupa un an si ceva de chinuri si temnita este dat la schimb cu unul din cei mai cautati teroristi. Daca esti pasionat de un Jaguar dotat cu arme, de palate de gheata, de scrima, de Halley Berry, de inele ce sparg geamuri antiglont sau de… Madonna (ce are si ea o scurta aparitie in film) trebuie sa-l vezi.

Download subtitrare Die Another Day cd 1click aici.
Download subtitrare Die Another Dau cd 2 click aici.story James Bond: Die Another Day (2002)

Lucurile care il scad in valoare este faptul ca stii ca James nu va muri la orice pericol ar fi pus… doar e James Bond. Si inca ceva… cum sa traduci “Die another day” cu “sa nu mori azi” ?:)) … mai reusit era sa fi pus pe posterul romanesc “sa mori in alta zi”. Explicatia titlului filmului o veti gasi pe final, prin cred cel mai uimitor eveniment, poate si singurul.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.