Jack si Uriasii: Concursul

18

MediaPro Distribution, Cinema City si FILMETARI te duc intr-o aventura uriasa.

Povestea pe care credeai ca o stii s-a transformat intr-o aventura mai mare decat ti-ai imaginat vreodata. Un conflict stravechi este reaprins atunci cand Jack, un tanar fermier deschide fara voie o poarta intre lumea noastra si cea a unei rase de uriasi fiorosi. Raspunde la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 3 invitatii la Jack si Uriasii.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Jack si Uriasii este regizat de acest aclamat regizor si producator. Filmografia sa include hituri ca The Usual Suspects, X-Men and Superman Returns. Care este numele lui?

1. Bryan Singer
2. Taylor Hackford
3. Guy Ritchie

Din 22 martie, relicve sfinte din vremuri apuse vor ajuta un erou sa urce spre cer. Jack si Uriasii, o aventura uriasa de la Warner Bros. Pictures, in regia lui Bryan Singer, cu Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Stanley Tucci, Ian McShane, Bill Nighy si Ewan McGregor.
Un film distribuit de Mediapro Distribution, din 22 martie la cinema. Vizioneaza-l in 3D si IMAX 3D.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.