Iron Man 3 fara Jon Favreau

0

Iron Man va trebui sa continue fara regizorul primelor doua parti, deoarece Jon Favreau nu va mai colabora cu Marvel dupa filmul “The Avengers”. Se pare ca acesta este frustrat de schimbarile pe care Marvel vrea sa le aduca noului film cu Tony Stark, si anume aparitia mai multor eroi care nu sunt caracteristici benzilor desenate cu Iron Man.

De asemenea, se speculeaza si faptul ca Jon Favreau a devenit prea scump pentru Marvel Studios, pretul acestuia pentru noul Iron Man ridicandu-se la 15 milioane de dolari plus 15% din cat produce filmul. Si unde mai pui ca scenariul se complica si mai mult cand il adaugi si pe Robert Downey Jr. in poveste, care aparent are cerinte regizoriale prevazute in contract.

Prea mult zgomot pentru nimic, din partea celor de la Marvel ma refer. Nu cred ca din cati bani au facut gratie filmelor cu supereroi nu ar putea sa-si permita salariul lui Jon Favreau,insa e alegerea lor. Si dupa parerea mea e una foarte proasta, pentru ca acesta a facut o treaba cum nu se putea mai buna cu primele doua filme, facand din acestea un fenomen, resuscitandu-i si carierea lui Robert Downey Jr. pe deasupra.

Oricum, in ciuda faptului ca nu are un scenariu stabilit, si nici un regizor dupa cate se pare, Iron Man 3 va fi lansat pe 3 Mai, 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.