Interviul GQ cu Michelle Williams

2

Una dintre cele mai bune actrițe din noua generație, Michelle Williams este și una dintre cele mai retrase. Nu există pericolul să apară pe coperțile revistelor după o noapte în oraș sau după vreo declarație indecentă, lăsând alegerea rolurilor să vorbească în locul ei. După serialul de success, Dawson’s Creek, Michelle a decis să se implice în mai multe proiecte controversate, tocmai pentru a se îndepărta de imaginea comercială pe care și-o crease; această strategie a inclus și evitarea interviurilor. Dar de această dată, Williams a decis să vorbească cititorilor revistei GQ despre subiecte sensibile, precum copilăria ei, relația cu Heath Ledger și fata ei de șase ani, Matilda, păstrându-și pe tot parcursul interviului sensibilitatea caracteristică.

michelle williams gq 2 460x314 Interviul GQ cu Michelle Williams

Despre începuturile carierei, Williams poveștește cu tristețe despre dezacordul părinților cu privire la unele dintre proiectele la care a participat, cu precădere piesa Killer Joe, ce conținea nuditate. Deși o percepe ca un pas important pentru direcția pe care a urmat-o, actrița nu va uita niciodată reacția familiei în momentul în care s-au aflat în sala de teatru: „nu erau fani ai piesei […] nu văzuseră așa ceva până atunci. […] Nu i-am mai întrebat despre asta în foarte mult timp. Nu deschidem subiectul.”. De asemenea, Williams afirmă că își găsea un refugiu în scrierile lui Nietzsche și Dostoievski, fiind capabilă să citească aceste texte în adolescență: „Tatăl meu mi-a dat Scrisori către eternitate la 12 ani.”. Relația cu părinții s-a răcit de-a lungul timpului, în special cu tatăl ei, o personalitate importantă din Montana: „nu ținem legătura în acest moment […] dar poate lucrurile se vor schimba.”.

45 3 460x334 Interviul GQ cu Michelle Williams

Despre filmul Brokeback Mountain, pe platoul căruia a și început relația cu Ledger, are doar cuvinte de laudă: „Cred că este un film extraordinar. Și…probabil este evident, dar..ei bine, el este excepțional în el. Heath.”. Despre relația cu actorul, Williams regretă că nu au avut destul timp, afirmând că totul s-a întâmplat extrem de repede, întâlnirea lor, începutul relației, sarcina și moartea acestuia în anul 2008. În momentul în care aceasta începe să descrie relația pe care a avut-o cu Ledger, începe să plângă încet, dovadă a faptului că acesta a avut un impact major asupra ei. Răspunzând la întrebări despre noul proiect mult-așteptat, „My Week with Marilyn”, aceasta nu se sfiește să vorbească și despre propriile nesiguranțe: „Nu aș spune că asta este una dintre caracteristicile definitorii pentru mine ca om – să fiu sexy.”. Williams a reușit totuși să interpreteze rolul uneia dintre cele mai senzuale femei ale tuturor timpurilor, câștigând și un Glob de Aur pentru performanța ei.

michelle williams GQ 511 Interviul GQ cu Michelle Williams

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.