În atenţia fanilor Twilight!

1

Fanii înfocaţi ai fenomenului Amurg, au acum ocazia să-şi vadă visul cu ochii, pentru că pe 1 iulie, cu începere de la orele 17.00, pe Bd. Unirii din Bucureşti, sunt aşteptaţi să se mobilizeze în număr cât mai mare la Convenţia Amurg, pentru a înregistra cea mai zgomotoasă pledoarie pentru venirea actorilor în România.

2e8d7d14 04. DF 07948R resize 460x306 În atenţia fanilor Twilight!

Un eveniment fără precedent la noi în ţară, cea mai mare întâlnire a fanilor din România: Convenţia Amurg va avea ca punct de plecare Bd. Unirii, de unde fanii vor marşălui până la Centrul Cultural “MIHAI EMINESCU” şi asta nu oricum, ci cât mai pregătiţi de paradă, adică îmbrăcaţi ca nişte fani adevăraţi, ,,înarmaţi” cu pancarte şi steguleţe, banderole şi insigne. Odată ajunşi la destinaţie, adică la amfiteatrul “MIHAI EMINESCU” din Parcul Naţional, vor înregistra cea mai zgomotoasă pledoarie pentru aducerea actorilor din Amurg în România. Înregistrarea va ajunge chiar la ei, aşa că depinde de voi să îi convingeţi.

Seara vine cu noi suprize pentru fanii prezenţi la eveniment, care nu numai că vor putea vedea Amurg şi Luna Nouă gratis, dar vor avea ocazia să câştige sute de premii originale Eclipsa, precum şi invitaţii la film.

09e77d14 17. DF 06149R resize 460x306 În atenţia fanilor Twilight!

Dacă vreţi să participaţi la acest eveniment şi vreţi să le demonstraţi lui Robert, Kristen, Taylor şi celorlalţi că miile de fani Amurg din România merită atenţia lor, tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe www.twilightsaga.ro/conventie şi să vă înscrieţi la convenţie. Pentru mai multe detalii accesaţi www.twilightsaga.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.