In asteptarea lui Sherlock Holmes

3

Printre productiile numai bune de vanat ce apartin inca acestui an, se numara si “Sherlock Holmes”. Cu o distributie ce atrage indiferent de poveste ori scenariu (Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams) si un regizor deloc cuminte, Guy Ritchie, filmul va iesi in lumina reflectoarelor tocmai in ziua de Craciun. Perfect! Pana aici, nimic nou sub soare zapada.

sherlock holmes watson In asteptarea lui Sherlock Holmes

Cert este ca desi lansarea mai are de asteptat, se si lucreaza la o continuare a povestii. Si pentru ca initial, zvonurile l-au indicat pe Brad Pitt pentru rolul lui Moriarty, pentru sequel-ul deja programat aparitia acestuia nu va mai constitui niciun fel de surpriza. Uf, se putea fara Pitt? Pana una-alta, suntem nerabdatori sa vedem ce-a iesit si in ce incurcaturi va intra Downey Jr, pardon Sherlock Holmes!

3 COMENTARII

  1. Astept cu nerabdare filmul asta, prima data l-am remarcat intr-un trailer difuzat la Movieplex inainte de Terminator Salvation. Pare in stilul Pirates of the Caribbean. Asteptam si vedem ce e de capul lui 😀

  2. Sunt curioasa in legatura cu distributia. Daca va fi una buna, asa cum se crede, atunci filmul va avea succes. Daca nu, publicul nu cred ca va dori sa vada o noua regizare. Actorii vor face diferenta, mai exact numele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.