Immortals (2011)

8

Ma asteptam la un film mai prost, sincer sa fiu, la o oarecare copie a lui “300”, daca nu a lui “Clash of the Titans”. Cu un regizor indian, cu o Freida Pinto superba (si nu zic asta doar pentru ca se dezbraca, la un moment dat), cu un actor principal cu incredere, vanjos si bine facut si cu o poveste ‘a la’ Legendele Olimpului care nu apuca sa dezamageasca prea mult. Insa cand te gandesti la Immortals te gandesti la nemuritori si la batalii impresionante intre nemuritori, parte pe care scenaristul a cam uitat sa o adapteze. L-am trecut insa in dreptul filmelor bune, are intriga, iti da o oarecare emotie si parca-ti vine asa sa te simti razboinicul Greciei pentru cele 110 minute de film.

immortals poza 1 460x309 Immortals (2011)

Povestea filmului urmareste anumite aspecte ale Legendelor Olimpului, pe care nu le respecta ca la carte, dar pe care le adapteaza luand de ici de colo cate un personaj sau un zeu. Pe scurt, am putea spune ca este batalia care prevesteste o noua intalnire ‘taioasa’ intre zei si titani, in niste vremuri in care regele Hyperion declara razboi omenriii (asa scrie in descrierea filmului). Insa pentru a-i elibera pe titani, Hyperion are nevoie de un arc magic pe care trebuie sa-l gaseasca in gandurile unui oracol de gen feminin, o femeie neatinsa de vreun barbat. Caci atunci cand va fi atinsa ea isi va pierde aceasta putere de a prevesti viitorul. Iar printre toate aceste lucruri isi face aparitia si Theseus, un bastard curajos dintr-un sat ce urmeaza a fi pradat de oamenii regelui. Aflam atunci cat de puternic si de brav este si ne putem aseza confortabil in scaunul cinematografului pentru o continuare 3D cu mult sange si putin soare. Am incheiat fabula.

immortals poza 2 460x247 Immortals (2011)

Duceti-va la 3D sau asteptati sa-l vedeti normal doar pe calculator/dvd player. Iubitorii filmelor epice, a celor cu razboaie sau cu legende ale Greciei il vor aprecia, cred eu, fiind grafic aproape perfect realizat. Urmele de fantastic si anumite parti ireale (doar sunt niste legende) ii vor face pe ceilalti sa renunte usor la el, povestea fiind destul de confuza. Per total este un film bun, dar pleci din sala de cinema cu gandul ca putea fi si mai si.

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

  1. Il astept de cateva luni filmul si de abia astept sa il vad.Sper sa fie la fel de bun cum este si in trailer si sa nu plec dezamagit dupa ce il voi vedea

  2. […] de care te poti agata daca aveti pofta un film de actiune brutal precum Immortals. Floryan – FilmeTari Iubitorii filmelor epice, a celor cu razboaie sau cu legende ale Greciei il vor aprecia, cred eu, […]

  3. Sincer ma asteptam la mai mult! Nu stiu de ce poate actori au fost de vina, dar ceva nu a fost ok. Efectele sunt intradevar reusit si sunt niste peisaj foarte frumoase.

  4. sunt de acord k fotbalistul >:D< ….MAI MULT !! asta am krezut initial…k va fi bestiall :O:O:O…….DEZAMAGIRE TOTALA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.