[Imagini] The Karate Kid remake

0

karate-kid-logoartwork-sony-tsrimg

The Karate Kid din 1984 va rămâne, probabil, cel mai reprezentativ film dedicat artelor marțiale. A fost un real succes și în “epoca video” din România, când grupuri de zeci de oameni se strângeau pe unde puteau (ca niște conspiratori) și vizionau filme pe ecranul mic al unui televizor.
Karate Kid făcea parte din acea categorie de filme, care, la final, îți dădea senzația că poți reuși orice, că nu există limite.

Iar acum, studiourile Sony plănuiesc un remake. Mă îndoiesc că va avea același impact ca și primul. Nu cred că va fi la fel de reușit. Dar, realizat cu multă atenție, poate reprezenta un Karate Kid al noii generații, al unei lumi care s-a schimbat enorm în cei 25 de ani care au trecut de la filmul original, o generație mai violentă și care trăiește totul la viteză maximă.

Noul The Karate Kid (care se va numi, cel mai probabil, The Kung Fu Kid) îi are în rolurile principale pe maestrul kung-fu-ului Jackie Chan și pe fiul lui Will Smith, Jaden Smith.

Jaden îl interpretează pe Dre, un tip care se mută în China, deoarece mama sa este repartizată să lucreze în acea țară. Numai că Dre nu se descurcă prea bine cu limba chineză și nici nu se acomodează foarte ușor, ba chiar este luat în vizor de către un bătăuș de la școala unde este elev. De cealaltă parte, Chan îl interpretează pe Mr. Han, un bărbat care observă că Dre este bătut și îi propune acestuia să-l învețe atât artele marțiale cât și limba chineză. Nu cred că este greu să-ți imaginezi cum decurg lucrurile mai departe!

Mai jos, FilmeTari îți prezintă și primele fotografii oficiale “dezvăluite” de Sony zilele trecute.

karatekid-firstlook-newphotos-full01

kungfukid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.