Idei de cadouri pentru fanii Avatar

4

Ok. Prietena sau prietenul tău a ajuns să îndrăgească, la culme, Avatar, noua creație a lui John Cameron? În acest caz, dacă dorești să-i faci o surpriză interesantă, intră pe site-ul ACME Archives și comandă oricare din schițele disponibile. Astfel, îl ajuți pe Cameron să-și recupereze investiția, în timp ce te vei simți bine că faci o persoană fericită.

Mai jos, poți vedea toate schițele disponibile. Toate sunt în ediție limitată și vin însoțite de un certificat de autenticitate. Prețurile sunt și ele… interesante: de la 185 până la 250 de dolari, pentru versiunea pe hârtie și neînrămată, la dimensiunile de 25×53 cm. Versiunea pe pânză ajunge la 475 de dolari neînrămată, iar, dacă vrei ceva mai special, varianta vistachrome, costă 1800 de dolari.

Ei… are de gând careva dintre voi să-și scoată cardul la cumpărături?

“Neytiri”
semnat de James Cameron

“Aerial Battle”

“Neytiri and Thanator”

“Willow Glade”

4 COMENTARII

  1. nu cred ca mai are nevoie Jim Cameron sa-si recupereze invetitia:)…in 12 zile de la lansare Avatar a strans deja $726,612,776….va trece usor de 1miliard…

  2. @fluturase într-adevăr, Avatar este plin de efecte vizuale, dar este un must-see pentru orice persoană interesată de filme. chiar şi pentru unul ca mine, pasionat de filmele independente.

  3. @fluturase modificam putin zicala “the truth is in the eye of the beholder” si o transformam in “the value is in the eye of the beholder” care coroborat cu “o mie de oameni citesc o carte si inteleg o mie de lucruri diferite” apoi cand afli sensul celor spuse si incepi sa te simti superficiala, apoi atacata lasa frustrarea sa dea reply.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.