Ice Age 4: Continental Drift (2012)

5

Pirați, rozătoare care fac haka, bunicuțe sărite, locații utopice, sirene malefice și continente care despart familii și prieteni. Ice Age 4: Continental Drift este mai dinamic, mai gălăgios și mai creativ când vine vorba de animalele din acea perioadă istorică. De această dată Manny (Ray Romano), Sid (John Lequizamo) și Diego (Denis Leary) sunt forțați pe un ghețar în mijlocul oceanului, în timp ce Ellie (Queen Latifah) și fata ei adolescentă, Peaches (Keke Palmer), încearcă să se distanțeze de pericol mișcărilor continentelor.

Preluând ideile de supraviețuire și familie, ultima producție din franciza Ice Age ne sperie la început cu izolarea celor trei personaje principale pe un ghețar, dar ne liniștește rapid cu apariția ’corabiei’ piraților. Din păcate, Manny refuză propunerea de a se alătura echipajului, dar în urma unei bătălii mai mult comice decât îngrozitoare, reușește să scape, alături de Sid, bunica acestuia, Diego și noua lui ‘prietenă‘, Shira (Jennifer Lopez), o felină albă. În încercarea de a ajunge la înapoi la familie, aceștia se asociază cu un grup de rozătoare minuscule care îi ajută să facă rost de un mijloc de transport pentru a se întoarce. Pe continent, Peaches se împrietenește cu Ethan (Drake), un mamut adolescent atras de pericol și care încearcă să o convingă pe aceasta să renunțe la prietenii ei.

Ice Age 4 Continental Dri 008 Ice Age 4: Continental Drift (2012)

Ice Age 4 reușește să îmbine tradiția seriei cu elemente noi, dar pare (sper) ultima ecranizare. Ce  altceva mai poți scrie despre o turmă bizară, aflată într-o fugă continuă de forțele naturii și o veveriță obsedată de ghinde? Doza de umor este deja mai mică, cu toate acestea existând anumite scene memorabile, dar se simte nevoia de a încheia cu brio o franciză care a bucurat timp de atâția ani copii și adulți. Cu toate acestea, filmul merită văzut, fie doar și pentru bunica nebună a lui Sid și animalul ei de companie, care amuză pe tot parcursul producției, iar din punct de vedere visual nu veți fi dezamăgiți. Dar voi face o mică sugestie, nu îl vedeți dublat, distruge întreaga magie.

Vizionați trailer:

5 COMENTARII

  1. […] a scăzut dramatic iar multe dintre ele au fost o continuare ale unor francize, ca de exemplu Ice Age 4: Continental Drift  şi Madagascar 3: Europe’s Most Wanted. Numărul mic de filme de acest gen e însoţit din […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.