Hotel for Dogs (2009)

7

De ajuns cu personajele clasice. Lassie sau Rin Tin Tin sunt istorie. Este vremea pentru ceva mai de actualitate. Este vremea pentru câinele modern. Pregăteşte-te de acţiune, urmăriri şi „o mână” de câini care o să te cucerească instantaneu. Cel mai nou film cu animale nu a fost încă lansat şi în România, dar până pe 27 februarie nu mai este mult şi întotdeauna există prieteni şi, în cele din urmă, internetul.

Dacă ar fi să-l compar cu ceva anume, „Hotel for dogs” este o „misiune imposibilă” fără Tom Cruise, dar cu un Jack Russel terrier în prim plan.„Hotel for dogs” este un film drăguţ, o comedie de familie, o poveste despre atotprezenţii câini comunitari, numai că aceştia sunt antrenaţi la fel de bine precum un campion olimpic.Lider al acestei găşti este Friday (necreditat însă pe genericul filmului), câinele lui Andi (Emma Roberts) şi Bruce (Jake Austin), frate şi soră, care, după moartea părinţilor, ajung în îngrijirea unei familii adoptive. Numai că cei doi părinţi vitregi nu iubesc animalele, iar Andi şi Bruce au trebuit să-l ascundă bine pe Friday, în ultimii trei ani. Într-o bună zi, acesta îi îndrumă pe cei doi fraţi la un hotel părăsit, unde mai trăiesc alţi doi câini. Şi astfel, încetul cu încetul, Andi şi Bruce ajung „să conducă” propriul hotel destinat câinilor fără stăpân. Dar un astfel de lucru nu este deloc uşor.

Friday este nevoit să apeleze la tot felul de trucuri, care te vor amuza şi îţi vor menţine atenţia trează.
photo_36_hiresDar ce ştie Friday să facă? Poate să urce şi să coboare pe o scară de incendiu, ajutându-se de un scripete. Poate să-şi găsească stăpânii oriunde ar fi aceştia. Este suficient de abil încât să fure la orice oră un hot-dog şi o mulţime de girofaruri. Friday este şi atât de şmecher încât să scape de lesă şi, apoi, să-şi pună lesa la loc. Are o viteză uimitoare, reuşind să întreacă, într-o cursă prin tot oraşul, câini de cinci ori mai mari decât el. Şi, după toate astea, chiar credeai că nu poate utiliza un amărât de hidrant? Friday este un James Bond al câinilor şi nimic nu-i poate sta în cale. Beneficiază de o mulţime de gadget-uri şi, cu siguranţă, îţi va asigura 100 de minute de umor şi bună-dispoziţie.

Download subtitrare “Hotel for Dogs” in curand.

Dacă vrei, totuşi, să afli povestea direct de la sursă, poţi citi cartea cu acelaşi titlu, scrisă de către Lois Duncan, în 1971.

Trailer:

7 COMENTARII

  1. nu este delok un film mare…….acest film iti ofera RELAXARe si pt mine a fost de ajuns cateva zambete ici si colo…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.