Hostel (2005)

9

Dacă ar fi să caracterizez acest film într-un singur cuvânt, acela ar fi sadic. Nu e un horror normal, tipic, e îngrozitor. De aceea mi-a plăcut…ca film. Mi-a produs o mulţime de palpitaţii şi mi-a zbârlit pielea. Foarte puţini o să agreeze acest film, de aceea nu îl recomand persoanelor slabe de înger. Când am citit că filmul este inspirat din evenimente reale, nu mi-a venit să cred că există oameni care sunt în stare să facă asemenea lucruri altor oameni. Poate că s-a şi exagerat, este posibil, dar asta nu face lucrurile mai puţin oribile. Am zis odată, că prea multă violenţă sau pornografie nu face neapărat un film să fie bun. Da, acesta abundă în scene de o violenţă cruntă şi e scârbos, dar are originalitate şi chestiile pe care ţi le transmite sunt de-a dreptul… inimaginabile. Mereu m-au atras lucrurile mai „bolnăvicioase” şi de aceea mi-a plăcut filmul.

jay hernandezb 150x150 Hostel (2005)Trei prieteni, Paxton, Oli şi Josh, pornesc prin Europa în căutare de distracţie şi de aventuri. Aceştia îl întâlnesc în Amsterdam pe Alexei, un rus inofensiv la prima vedere, care îi îndeamnă să meargă într-un orăşel din Slovacia, la un hotel, unde vor găsi cele mai bune şi mai uşoare femei. Entuziasmaţi, cei trei pleacă în căutarea acestui „paradis” iar când ajung acolo se „împrietenesc” foarte repede cu Natalya şi Svetlana. Viaţa li se va transforma într-un adevărat coşmar, atunci când îşi vor da seama că au intrat într-o afacere în care oameni foarte bogaţi plăteau sume imense pentru a omorî alţi oameni, iar ei erau de fapt marfa.

Download subtitrare “Hostel” in curand.

hostel 060222034438938 wideweb 300x303 150x150 Hostel (2005)Dacă vă place Quentin Tarantino (la fel cum îmi place mie) ţin să vă anunţ că a fost producătorul executiv al acestui film. De regizorul şi scriitorul lui „Hostel”, Eli Roth, nu ştiu mare lucru, decât că a mai făcut un film aproape la fel de şocant ca acesta, Cabin Fever. „Hostel” a câştigat în 2006 premiul Empire pentru cel mai bun horror. Merita zic eu. Hostel 2 parcă nu a fost la fel de surprinzător. Nu cred că este genul de film căruia să îi faci o continuare, pentru că, exceptând cazul în care ai inspiraţie maximă, nu ai ce elemente noi să îi adaugi. Dacă vă încumetaţi să vedeţi filmul vă recomand să nu mâncaţi înainte.

Vizionati trailer:

9 COMENTARII

  1. Hostel este unul dintre cele mai bune filme horror vazute de mine(si tin sa va spun ca am vazut extraordinar de multe). acesta a depasit imaginatiile filmului horror. merita vazut!!!

  2. mai deci filmul asta nu e pentru oameni normali!mai ales ca e inspirat din fapte reala….filmul asta si saw chiar m-au facut sa imi placa si mai mult filmele de gen horor dar si sa ma sperie de tot…nerecomandat celor slabi de inima

  3. Bai oameni buni .. am vazut azi-noapte un film .. care efectiv m-a socat. Ambele Hostel imi par a fi Dumbrava Minunata pe langa filmul cu pricina. Ankha , neaparat sa te uiti la Martyrs , in caz ca nu l-ai vazut, despre el e vorba. Iti creeaza niste stari .. nu am cuvinte. E ingrozitor..de ce putem fi noi oamenii capabili , ce poate exista in aceasta lume ..E oarecum straniu filmu’ si sub nici o forma nu se incadreaza in tipicul american , nu din punctul meu de vedere .. filmul este frantuzesc. Cat despre ce a afirmat mai sus tzontzolino , ca Hostel ar fi inspirat din fapte reale , nicidecum . Eli Roth e binecunoscut ptr operele sale , e si scriitor ..nu se ocupa doar de regie, el este autorul lui Cabin Fever..asa cum a spus si Ankha , insa productiile sale sunt pura fictiune. Intr-adevar , se inspira din lumea reala, ororile ce se intampla zi de zi in jurul nostru , chestia asta am citit-o pe mai multe site-uri , dar de altfel..nici nu e greu sa realizezi acest aspect. Insa Hostel , repet..nu e o poveste..reala. Martyrs in schimb , iti induce o cu totul si cu totul alta stare,poate nu se intampla si in realitate ce vezi acolo, sau cel putin..asa sper , insa te mentine in permanenta oripilat, socat..si indiferent ce stare..ce impresie iti va creea filmul, cu siguranta vei ramane captivat pe tot parcursul sau , dorind sa aflii deznodamantul acelor intamplari ingrozitoare.Parerea mea.In concluzie, amatori ai genului .. luati aminte , Martyrs .. de vazut !

  4. M-am uitat la Hostel acum 2 zile si mi-a placut, si asta fiindca se difera de multe filme de acest gen…, acum mi-am gasit si eu un locusor de unde sa imi aleg filmele la care vreau sa ma uit…ms intregi echipe:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.