Horrible Bosses: Concursul

29

Seful tau e un psihopat afurisit? Un incompetent mizerabil? Sau poate o devoratoare de barbati nebuna dupa sex? Din 12 august se lanseaza in cinematografe filmul pe care seful tau daca ar putea, ti-ar interzice sa-l vezi: Sefi de cosmar / Horrible Bosses. Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Sefi de cosmar / Horrible Bosses, valabile in cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti.

Cine o interpreteaza pe sefa devoratoare de barbati din filmul Sefi de cosmar / Horrible Bosses?

a. Sandra Bullock
b. Jennifer Aniston
c. Christina Applegate

O productie Warner Bros. distribuita de MediaPro Distribution, Sefi de cosmar vine in premiera din 12 august in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Patria (Bucuresti si Craiova), Baneasa Drive In, Cinema Florin Piersic (Cluj), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

29 COMENTARII

  1. Super buna ideea cu concursurile astea. Chiar imi face placere sa intru pe site sa le caut. Cat despre raspuns este b), cu toate ca mi-as fi dorit sa fiu primul care a raspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.