Homecoming (2009)

5

Filmul de care o să vă povestesc azi poate intra uşor în categoria celor pe care NU trebuie să le vezi cu prietena. Sau poţi să nu-l vezi deloc. Nu pierzi mare lucru. Nu e nici foarte slab, dar nici nu-l consider suficient de interesant ca să merite o vizionare. Contrar aşteptărilor, actorii au făcut o treabă foarte bună. De fapt, acesta a reprezentat singurul motiv pentru care am avut răbdarea să văd filmul până la sfârşit. Finalul l-am anticipat de la început, însă am fost curioasă să văd cum evoluează personajele. Mischa Barton mi-a plăcut în mod special. Am avut ocazia să o văd în destule comedii, însă niciodată într-un thriller ca acesta. Pe Matt Long nu mai ţineam minte de unde îl ştiu. După un mic research, problema a fost rezolvată. Îl mai văzusem în “Ghost Rider” şi “Sydney White“. Pe Jessica Stroup nu am mai văzut-o decât în “The Hills have eyes II“.

Trebuie să recunosc că, dacă ar fi avut mai puţine clişee enervante şi un alt sfârşit, “Homecoming” mi-ar fi putut atrage simpatia.

Homecoming04

Mike (Matt Long) şi Shelby (Mischa Barton) avuseseră în liceu o relaţie foarte serioasă. Relaţie care s-a sfârşit atunci când Mike a plecat la o universitate din alt oraş, iar Shelby a fost nevoită să rămână acasă pentru a avea grijă de mama sa bolnavă. Un an mai târziu, când Mike vine în vizită, o aduce şi pe noua sa iubită, Elizabeth, pentru a o prezenta părinţilor şi prietenilor. Shelby nu primeşte foarte bine vestea, ea fiind în continuare îndrăgostită de Mike, sperând să îl poată recuceri. Mi-a plăcut cum s-au aranjat lucrurile mai departe. Cum se duce Elizabeth la un motel şi nu mai găseşte camere libere, cum nu are nici semnal ca să-şi sune iubitul şi cum se întâlneşte, culmea, tocmai cu Shelby care o loveşte din greşeală cu maşina. Nici Dumnezeu nu cred că ar fi putut aranja totul atât de perfect :D. Nu o omoară, din păcate, pentru că aşa s-ar fi terminat filmul mai repede. O ia acasă la ea, unde o îngrijeşte, îi pune perfuzii, îi face injecţii şi decide să nu o mai lase să plece până nu îl recapătă pe Mike.

17home_600

Mi s-a părut super tare momentul în care Elizabeth reuşeşte să scape din casă şi se duce la maşină. Încearcă să o deschidă, dar maşina era închisă, înjură, dă cu picioarele, iar când o găseşte Shelby începe să plângă şi se roagă de ea să nu-i facă nimic. Cea din urmă, se uită la ea cu dispreţ, se apleacă să îi ia cheile din buzunarul de la geacă şi spune “You stupid bitch!” :)). E genial modul în care pronunţă cuvintele. Filmul nu mi-a plăcut, Shelby în schimb e tare.

Vizionati trailer:

5 COMENTARII

  1. L-am vazut de curiozitate si eu zilele trecuta si nu pot spune ca l-as recomanda si altora. Slab, iar Mischa Barton merge in jos din ce in ce mai mult. Pacat, pentru ca are talent si arata foarte bine. Dar nu stie sa isi aleaga filmele ori serialele.

  2. Lasa ca ai tu talent Sorina Oprescu!Te crezi un mare critic!poate ar trebui sa faci un film sa vedem cum te descurci!

  3. Buna!! as avea o rugaminte la tine.. incerc de ceva timp sa gasesc subtitrarea acestui film, dar nu reussesc sa o gasesc nici pe cea in engleza. Tu cum ai reusit sa vizionezi filmul? In cazul in care detii subtitrarea i engleza am rugamintea sa ma contactezi. Multumesc anticipat

  4. […] Antena 1, Homecoming 2009 (Mischa Barton, Matt Long, Jessica Stroup): […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.